VivanDivan

VivanDivan

måndag 16 april 2012

Tillbaka till vardagen…

God morgon bloggisar! Nu är vi hemma till vardagen igen. Igår var det packning och städning i stugan och sen satt vi i bilen nästan hela dagen. Till kvällsmat blev det pizza och det blev ett mumsigt avslut på semesterveckan. Superskönt har vi haft det trots lite jobbande för min del. God mat och sånt där “unnande” som man ska ha när det är semester. Och att få vara ute hela dagarna i friska luften gör ju både kropp och själ nöjda. Känns nästan lite vemodigt att det är slut nu. Veckan gick otroligt fort. Och jag har inte hunnit vänja mig av med känslan att gå i myskläder och underställ hela tiden så idag åkte mysklänningen på.

ChillNorway Cloud dress tillsammans med sjal Ester Elenora och stövlar Fiorentini Baker. Det snygga armbandet har Emilia gjort av piprensare till sin mamma och det är klart att det måste användas :)

P1210907P1210908P1210912P1210911P1210910P1210910

Nu ska det bli ordning på bloggandet igen. Har tagit lite semester den här veckan också och det var rätt skönt att släppa det också en vecka. Men nu blir det andra bullar. Har bara lite mer semesterbilder att terra er mer som kommer ikväll….:)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

7 kommentarer:

  1. Vilken bra övergång från myskläder till denna klänning. Vi har också haft fjällsemester och vilat upp oss tillsammans. Så otroligt skönt och avstressande att vara i den miljön. Tur med vädret hade vi också vilket förstås inte gjorde saken sämre. Men nu återgår vi till vardagen som börjar med nattpass ikväll. Kram!

    SvaraRadera
  2. Det låter som om du har haft det riktigt fint och ibland behöver man vara ledig från bloggen med. Välkommen tillbaka till vardahen igen. Och nu är det ju snart sommar. Kram

    SvaraRadera
  3. Hej sockertopp!
    Kul att du är tillbaka igen! Låter som ni haft det jätteskönt. Bra för kropp och själ att koppla bort vardagen ibland. Extrafin är du med armbandet i dag!

    Kramar

    SvaraRadera
  4. Välkommen tillbaka :) Klart att du ska ta vara på ledigheten och inte sitta vid datorn hela tiden!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Skönt att du kan släppa bloggandet! Det verkar sunt! Har själv lite svårt att inte gå in och glutta och kolla hela tiden! Och det är osunt känner jag!
    Välkommen hem!
    Kram Helena

    SvaraRadera
  6. Välkommen tillbaka till vardagen. Jag tror helt klart det är nyttigt med lite datorsemester:)
    Kram

    SvaraRadera
  7. Man behöver lite semester från bloggen också ibland :-) Men skönt att du är tillbaka! Herregud så snabbt en vecka går.

    Stora kramen

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar