VivanDivan

VivanDivan

fredag 20 april 2012

Påhittat recept igen…. muuums

Halloj i stugorna! Här har jag letat partykläder som en galning i garderoben i en timme nu. Ville ha klänningen jag hade sist när jag var ut med tjejerna men den är spårlöst försvunnen…måste vara nåt monster här som käkat upp den eller nåt…suck…Så nu har jag istället ett antal andra alternativ och inget känns kul eftersom det var just den klänningen jag ville ha. Man har en garderob full med finingar men just den man vill ha ska hittar man inte och då duger inget annat heller känns det som. Just nu lutar det dock åt jeans, linne och en paljettkavaj…får visa mer imorgon

Tänkte jag skulle bjuda på mitt nya recept som jag knåpade ihop idag. Enkelt som sjutton och det blev sååå gott. Tänkte inte på att ta bilder under själva matlagningen så det blev bara en på den färdiga tallriken.

Ca 4 port

1 fläskfile skuren i rätt tjocka skivor

1 ask Creme Bonjour Paprika Chilli

3 dl grädde

2 paprikor (1 gul och 1 röd tog jag)

maizena redning

salt och peppar

Stek fläskfilen så den får färg. Tillsätt hackad paprika och fräs snabbt. Häll i grädde och osten. Om det blir för löst använd maizena redning. Salta och peppra och så klart. Servera med smörslungad sparris och pommes frites t ex.

bild

Mumsigt och sååå himla enkelt.

Hoppas ni har en fin kväll bloggisar. Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på en film på datorn tror jag.

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

6 kommentarer:

  1. Mums!!!
    Det såg super gott ut.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Åh vad mumsigt! Kram!

    SvaraRadera
  3. Oj vad gott det ser ut!!
    Kramar

    SvaraRadera
  4. Vivvi- Visst är det typsikt när man bestämt sig för något. Tycker jeans och paljettkavaj låter perfekt.

    Tack för tipset om COT´s egen hemsida. Det var där jag hittade jeansen först men tyvärr i fel storlek. Hur är jeansen i storlek egentligen? Normala? Jag har i alla fall mailat kundservice för att se om de får in i lager. Så typiskt när man fastnar för något men så typiskt mig ;-)

    Haha, så du kunde inte låta bli scarfen du heller? Jag köpte den och den i navy. och jag använder inte ens sjal haha. Nu hoppas jag att jag kommer använda dem. Om jag inte lyckas få tag i COT-jeansen kanske du vill agera bulvan på Tullhuset (finns liknande från Maison Scotch där) Ha en bra lördag! Vi har fixardag på dagis, är inte direkt toksugen.

    kram

    SvaraRadera
  5. Tack för middagstipset, ser gott ut!
    Nu en helt annan sak, såg att du skickat efter skor från USA vilket jag själv är på gång att göra men jag blir inte klok på om det blir några extra avgifter på skorna förutom frakten, så man inte beställer och sen får en chockfaktura...Tacksam för svar!

    Mvh Pia

    SvaraRadera
  6. Åhh, vet precis hur det känns. För mig är det ofta så att jag har en bild i huvudet på vad jag vill ha på, men sedan ser det inte riktigt ut som jag tänkt mig och då blir jag attans frustrerad. Hoppas kvällen var helt underbar! Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar