VivanDivan

VivanDivan

tisdag 3 april 2012

Oj vad paket….rena rama födelsedagen…

Halloj bloggisar! Oj vad jag har fått paket idag. Ni måste tro att jag blivit skvatt galen men det har liksom ramlat in ett par förbokningar och lite annat jag väntat på såhär samma vecka. Och min födelsedag imorgon och allt….

Först ut var ett paket från Canada och gulligaste Karen som har butiken Full Circle Star. En klänning som jag är helt kär i och hade förbokat hos Deepfling men det paketet är nu officiellt benämt som bortkommet och jag ska få tillbaka mina pengar. De är verkligen så serviceminded på Deepfling och har verkligen gjort allt de kan för att leta reda på paketet men varken USPS eller Svenska Posten säger att det finns hos dem. Tråkigt för Deepfling och tråkigt för mig som inte fått mina saker men jag får ju i a f tillbaka mina pengar. Hur gulligt är inte det…Och jag tror inte man behöver vara orolig för att beställa därifrån heller för de sa att de aldrig tidigare varit med om ett paket som kommit bort så höjden av otur kan man nog säga….

.Men då jag hemskt gärna ville ha innehållet och såg att Karen hade en 1a kvar av det ena plagget beställde jag den. Ser ni vad det är?

P1210548

Och ett urgulligt och personligt kort och små godisar hade hon skickat med också

P1210547

Plus en fiffig liten väska perfekt till stranden i sommar

P1210549

Nästa paket är faktiskt från Deepfling men inte det som kommit bort utan något jag också förbokat och nästan glömt bort, så länge sen var det…

P1210550

Som alltid inslaget så fint i fjärils-silkes-papper men det hann Emilia lägga beslag på till sin pyssellåda innan jag hann fota det. Innehållet har ni i a f här ovan :-) Och på tal om fjärilar så förälskade jag mig helt och hållet i ChillNorways fina fjärilsprint i Claire tunica och Tonje blouse och har letat som en galning efter dem. Nantucket hade båda i strlk S så jag beställde dem och ska få dem som födelsedagspresenter….

De verkar ju ha en rasande åtgång överallt. Hade nog behövt XS i båda inser jag nu när jag provat dem men det har jag inte hittat någonstans…Få se om jag behåller nån eller båda, syr in eller låter vara som det är. Verkar som de ska vara lite vidd i dem…

P1210551P1210553P1210554P1210555P1210552

Usch, känner mig nästan dum med så mycket paket men så får det bli ibland och det är ju faktiskt min födelsedag imorgon :)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

8 kommentarer:

  1. Är det födelsedag på G ska det vankas många paket, så det så:) Många snyggingar du fått tag på där, och det ska bli riktig roligt att se plaggen på.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Åhh, men det är ju nästan som jag igår då. Grattis för imorgon och klart du ska unna dig när du kan. Jag har fortfarande plagg oöppnade i mitt paket och det är ju rent otroligt. Visst är det kul med julafton! Kram

    SvaraRadera
  3. Så mycket finingar och grattis i förskott! Den där Chillnorway claire tunika är så ljuvlig.
    Vackra plagg till en vacker kvinna. :-D

    kramar

    SvaraRadera
  4. Wow vad mycket fint! Linnet är helt ljuvligt! Grattis i förskott :) Kram och ha en fin kväll!

    SvaraRadera
  5. Grattis i förskott - trevliga presenter! Jag väntar också på paket från DF :)
    Kram

    SvaraRadera
  6. Så mycket fint! Och allt är till födelsedagsbarnet! Härligt! Njut av de vackra plaggen. Klart man blir lite förstummad när allt kommer på en gång, men samtidigt kom de ju när de skulle :-) Kram

    SvaraRadera
  7. Jäklar vad fina saker du fått hem! Det lille virkade linnet är ju attans fint! Kram

    SvaraRadera
  8. SNÄLLA! Om du ska sälja klännningen Claire tunic...SÄG TILL! Jag tar den direkt, den är tokslut överallt!!!!!!,
    Kram Annsofie

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar