VivanDivan

VivanDivan

fredag 15 november 2013

Röstlös men icke tröstlös

God morgon raringar! Lite rimrubrik idag och ibland vet jag inte riktigt hur min hjärna funkar men men nästan sant i a f. Min röst är nästan helt borta. Låter som en kraxande kråka och jag borde nog hållit mig hemma redan igår men det är lätt att vara efterklok. Men idag bespar jag mina kollegor med min icke-befintliga-röst och mastodonthosta och håller mig på hemmaplan. Nu är det ju helg också så då kanske man kan vila upp sig. Lite nervös dock för vi får London-besök i helgen av min syster med sambo och även min andra syster och systerdotter kommer över på middag ikväll och sover över. Det är ju familjen så de har nog i o f inget emot att jag inte är i topptrim och kanske lägger mig tidigt men ändå. Hade ju varit betydligt trevligare om jag var pigg. Men det här har jag sett fram emot i veckor att de ska komma och mysa så jag får försöka kurera mig så gott jag kan. Ska jobba lite hemifrån i lugn och ro här under dagen och dricka massa te och ta det lugnt så går det nog bra.

En dagens har jag inte för tillfället men en gårdagens kan ni få eftersom jag var lite för trött igår kväll för att blogga. Byxor Love Forever, tröja ChillNorway, skor Ash och sjal Beck Söndergaard.

Armbandet är från Hipanema och det vann jag i en tävling på Instagram som fina butiken Modesto hade. Helt galet vilken turmaja jag är när det gäller tävlingar. Och det piggar ju alltid upp. Sååå fint i guldnyanser. Och tänk, inte bara armbandet vann jag. Dessutom fick mina två systrar en varsin hemlig gåva då jag taggade dem. Det är ju nästan ännu roligare. Att vinna något åt någon/några man tycker så himla mycket om… Tack snälla Modesto

DSC_0939DSC_0940DSC_0941DSC_0942DSC_0944DSC_0945DSC_0946DSC_0947

Ha en underbar fredag vänner så hörs vi senare

Puss & Kram

/Vivvi

1 kommentar:

  1. Grattis! Hipanema är underbara. Du är verkligen en tjej med flax. drömpriser på nya klänningar på Tradera, tur med felsatta priser. Du borde spela på lotto :-)

    kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar