VivanDivan

VivanDivan

lördag 30 november 2013

MonRow-leoparden

God kväll raringar! Här har vi haft fullt upp idag. Först innebandy-träning imorse och sen ner på stan och leksaksaffären för att köpa present till kalas som Emilia skulle på på eftermiddagen och jag hittade två julklappar till mina små också som jag smusslade till butikspersonalen så att de fick slå in dem i smyg. Fördelen med att bo i en liten stad med små butiker där man liksom får en mer personlig kontakt än ute på ett stort köpcenter. Så nu är jag nästan klar med julklapparna också. Såååå himla skönt :)

Sen var det som sagt kalas på eftermiddagen och det var i badhuset så jag var kvar och fick en trevlig pratstund med andra föräldrar som satt kvar medans telningarna lekte i vattnet. Felix fick vara själv hos mormor och morfar ett par timmar vilket han alltid uppskattar. Får bli riktigt bortskämd alldeles ensam. Sånt är viktigt tycker jag då det inte blir så ofta.

Nu har vi hämtat upp T också efter kryssningen och väntar på att Så mycket bättre ska börja. Agnes kväll ikväll och det kan bli kul. Ljusen är tända och jag har slagit upp ett glas rött. Chokladpuddingen gottar till sig i kylen och vi ska bara ta det lugnt och mysa till det såhär innan första advent. Alla ljusstakar och stjärnor på plats så nu är julen mer än välkommen…

Tänkte dock jag skulle in och lägga upp lite dagensbilder åt er innan myset sätter igång. Hittade en såååå himla cool leopardtröja med en rytande leopard på ryggen hos Selected Style som fick hitta hit. Såg den på deras Instagram och blev tokkär. Och gulliga Jenny fixade undan en Small åt mig och jag hämtade ut den på posten häromdagen. MonRow har verkligen lyft igen tycker jag efter ett par anonyma år. Förr hade jag mycket MonRow men så har jag glömt märket lite men i höst tycker jag de har sååå himla mycket fint. En till goding faktiskt på väg hit också men den får ni se när den kommer :). Till tröjan har jag jeans Circle of Trust, sjal Stylesnob och stövlar UGG.

DSC_0315DSC_0316DSC_0317DSC_0318DSC_0319DSC_0321DSC_0326DSC_0327DSC_0322DSC_0323DSC_0325DSC_0329DSC_0331DSC_0332

Nu blir det familjemys. Ha en fin lördagskväll vänner

Puss & Kram
/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar