VivanDivan

VivanDivan

fredag 22 november 2013

Vad är det med höst/vinter och svart…?

God morgon alla fina! Tänk, igår kväll hade vi kontorsmöte på jobbet och jag kom inte hem förrän runt nio och då hade T och barnen städat. Helt galet vad glad och överraskad jag blev och så himla skönt att komma hem sen ikväll till ett rent och fint hem och ha hela helgen framför sig utan städpyssel. Det är lyxigt det :-)

Men först blir det ju lite jobb idag innan helg och så lite fredagsmys ikväll. Blev så himla sugen på potatisgratäng och kött igår så det blir det nog till middag. Med ett glas rött vin, tända ljus och mys mys. Emilia var och såg Ronja Rövardotter på bio med skolan igår och ville gärna att vi skulle se den ikväll tillsammans allihop (vi har den på DVD men jag har tyckt de varit lite små kanske för den är ju lite otäck). Men hon blev inte rädd sa hon så ikväll blir det Ronja

Tänkte ni skulle få en dagens outfit också förstås men detta är inte den här dagens utan faktiskt gårdagens då jag var lite för trött igår kväll för att lägga upp den. Dagens outfit får jag spara till helgen då jag ännu inte bestämt vad jag ska ha på mig riktigt he he.

Och nu känner jag mig nästan lite tråkig för det är svart igen. Svart svart är allt just nu känns det som i klädväg. Eller det är det väl inte men det är mest svart jag fastnar för den här årstiden. Känns liksom klassiskt och håller alltid men just nu känner jag mig lite trist. Borde ta in lite mer färg i min garderob men varje gång jag gör det blir det hängande så det känns så himla onödigt. På sommaren är det mest vitt och vintern svart. Och så lite andra nyanser i skalan som grått och beige och brun. Tråkigt, jag vet men det är ju så snyggt :)

Igår blev det alltså svart och blusen är Valerie, jeans G-star och skor Ash. Halsband Unica of Sweden, skärp B.belt och armband Hipanema

DSC_0161DSC_0162DSC_0163DSC_0164DSC_0165DSC_0166DSC_0168DSC_0169

Nu ska jag sätta lite fart här. Ni får han en underbar dag vänner så hörs vi ikväll

Puss & Kram

/Vivvi

1 kommentar:

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar