VivanDivan

VivanDivan

måndag 25 november 2013

Har fått till det lite i hallen…tavellist is da shit

Halloj vänner! Här har vi haft lugn sjukstuga hela dagen. Felix har nu över 39 graders feber så det blir att ställa in sig på att vara hemma imorgon med tyvärr. Han sov dock hela förmiddagen så jag kunde passa på att jobba av några timmar. Stora E hade dessutom studiedag och var hemma här idag så jag åkte iväg en sväng och hämtade Emilia och handlade lite. Det enda prinsen ville ha var youghurt och körsbärstomater så självklart skulle han få det. Bara han äter är jag nöjd. Jag fattar inte att vi har sån himla otur med sjukdomar. Helt galet vad sjuka de är mina små men de kanske får superimmunförsvar när de blir vuxna istället. Får hoppas det…

I helgen tog jag lite bilder i hallen nere på lite fix jag gjort. Äntligen fått upp tavellisten jag köpt på IKEA (79 kr om jag inte minns fel, väldigt prisvärt). Gillar tavellister för man kan ställa allt möjligt smått och gott där och byta när man tröttnar utan att göra nya hål i väggen.

Tavlan är från Country House i Västerås, vasen gammalt fynd från gården, ljuslyktorna ICA, hjorten House Doctor, fårskinnsdynan Rusta och pallen också fynd från gården.

DSC_0231DSC_0234DSC_0232DSC_0233DSC_0229DSC_0230DSC_0235

Det är precis sån här inredning jag gillar. Blanda gammalt och nytt, billigt och märken. Det ska vara personligt och nåt som jag känner att jag åstadkommit själv (T är inte så intresserad så det är mest jag som bestämmer och han gillar). :-)

Puss & Kram
/Vivvi

4 kommentarer:

  1. Vad fint du har gjort det och visst är det mixen som är det bästa.
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Jättefint! Precis min stil och smak också :-)
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Tavlan är ju hur fin som helst! Otur ni har med sjukdomar. Mina var såna dom första åren på dagis men sen har det inte varit så farligt. Kram

    SvaraRadera
  4. Åh så fint du gjort!
    Ville bara kika in och säga att jag gjorde kycklingreceptet igår, och det blev jättegott!
    Är så himla dålig på att lämna kommentarer, men jag tittar in här hos dig ofta, och har gjort flera av dina recept. är så roligt när du lägger upp dem!
    Kram Emma

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar