VivanDivan

VivanDivan

torsdag 14 november 2013

Lyx eller Budget

God morgon vänner! Hur har ni det? Barnen är friska i a f men mamman har sjuknat om i denna eländiga förkylning. Har haft så ont i halsen inatt och hostat så jag nästan grinat kan jag säga. Att ha ont i halsen och hosta samtidigt är ingen hit. Dessutom både täppt och rinnsnuva på samma gång så idag blir det alvedon, halstabletter, massa te och nässpray för jag måste verkligen till jobbet. Känner mig inte febrig så det ska nog gå bra…

Dagensbilder får ni lite senare faktiskt för nu hinner jag inte men en liten kort lyx- eller budget kan ni få. I somras köpte jag ett par underbart sköna “mysbyxor” från By Malene Birger i lite siden och de var så galet sköna svala sommarkvällar. Nu är jag lite sugen på vinterns lite tjockare variant för det är snyggt både till klackar och blus och att gå och skrota i hemma. Men så såg jag ett par på Lindex som ju var betydligt billigare och lika fina enligt mig. Jag har inte känt på kvaliteten på varken By Malene Birger eller Lindex men utseendemässigt är de ju nästintill identiska. By Malene Birger har svart baksida och det har inte Lindex men vad gör det?

 

By Malene Birger 1699 kr

bymalenebirger-1699

Lindex 249 kr

Lindex-299

Puss & Kram
/Vivvi

3 kommentarer:

 1. Jag har de från Lindex och de är jättesnygga.
  Krya på dig önskar en annan sjukling.
  Titti

  SvaraRadera
 2. Jag tycker verkligen att du ska stanna hemma ett par dagar! Jag höll på som du förra vintern och var sjuk i princip hela tiden men kravlade mig till jobbet vareviga dag och jag tror i efterhand att det var därför jag aldrig blev frisk.
  Så vila och tabletterna Probifrisk rekomenderar jag!
  Krya på dig!

  SvaraRadera
 3. Jag har köpt hos Provrummet, snygga och budget:) Krya på dig!
  Kram

  SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar