VivanDivan

VivanDivan

fredag 29 november 2013

Ibland är det inte bra att de tror på tomten…

God morgon kära vänner! Huvudvärken hänger i som en stor stenbumling som faller på skallen hela tiden om ni förstår liknelsen :-) Nä skämt och sido, det är en riktigt gräslig huvudvärk och jag förstår att Felix haft det jobbigt när han varit sjuk i början av veckan här om vi har samma. För han klagade ju också på huvudvärk och han är totalt hopplös att få i alvedon. Fick badda pannan med en blöt handduk när han var som sämst. Lille plutten men nu mår han bättre tror jag. Båda småttingarna är dock genomförkylda och Emilia hade knappt någon röst imorse. Sätter sig alltid i halsen på henne av nån anledning och Felix får ont i öronen. Tänk så olika de är de små liven.

På tal om små liv så hade jag och Felix en diskussion häromdagen angående julklappar och vad han önskade sig…

“Jag vill ha en sån där Playmobil-priat-borg mamma”

“Jaha, men oj, de är ganska dyra Felix så får du en sån kanske du inte får så många andra paket. Det förstår du va?”

“Men…man behöver ju inte köpa den?”

“Nehej…nån måste väl köpa den om du önskar dig den?”

“Neeej, man kan önska sig den av Tomten!”

Ja, just det, tänkte inte på det :-). Inte alltid så bra att de tror på tomten kanske med andra ord…

Dagens idag blev skönaste tröjan från Hunky Dory. Finns på Tullhuset Living bl a och det är INTE angora i den tack och lov eftersom jag köpte den innan jag visste om det här med angora som jag skrev om igår. Till har jag fuskskinnkjol från Vila (gammal) och stövlar Ldir.

DSC_0258DSC_0259DSC_0260DSC_0261DSC_0262DSC_0264DSC_0265DSC_0266DSC_0267DSC_0269DSC_0271

Puss & Kram

/Vivvi

2 kommentarer:

 1. åh så snygg du är kononoutfit gillar´n !! Ang angora höll på spy fy 17 skulle gärna tagit kinesen och ryckit bort huden på den usch ocv låta den sitt å darra i buren det är bara penag pengar pengar varför måste de vara levande och bli plockade bättre raka av den oom så måste usch är så glad att jag INTE äger ett enda plagg med angora i !!!!
  Stakckarn jag vet percis om huvudvärk haft sen i mars och du vet ju orskaken och nu ännu värre med behandlingen men snart så ...!! Ha en jättefin dag och helg snyggin du inspirerar så mycket TACK!!! hoppas du fick nå nytta av recpetn har massa nya och goda barnen gillar de massor och jag med som oxå äte glutenfitt nu :) !!

  KRAM ta hand om dig
  / Tina

  SvaraRadera
 2. Ja tänk vad enkelt det är för dom så liven! Moa trodde att det bara var att gå och hämta ut nya pengar i automaten när det var slut i plånkan! DEt vore ju dösmidigt;) Kram

  SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar