VivanDivan

VivanDivan

onsdag 6 november 2013

Att vinna en hel stass från Elsa Leonie

Halloj vänner! Har ni det bra i höstrusket? Jag kan ju inte påstå att jag är helt kry men idag får det bli alvedon och kämpa ändå känner jag. Lite förkylning ska jag väl klara av. Mycket piggare än igår i a f då jag låg precis hela dagen och sov bort större delar av dagen och somnade dessutom tidigt på kvällen så jag har nog sovit bort det värsta.

Vet inte om ni minns att jag skrev om att jag vunnit en tävling på Instagram. Man skulle sätta ihop en outfit eller välja ett favoritplagg från Elsa Leonie och tänk att Vivvi gick och vann. Fick ett presentkort och valde länge och väl innan jag hittade några favoriter. Två reafynd och så ett par boots som jag tycker är såååå himla läckra.

Skjortan är One Teaspoon och byxorna Five Units. Båda till grääääsligt låga priser och alltså bidde det också coola bootsen från Black Lily.

Tycker ni ska gå in och kika på Elsa Leonie förresten för de har verkligen mycket snyggt. Härliga bilder på egna modeller och en hel del lite speciella märken som inte går att hitta överallt blandat med kända märken som Please, Hipanema, Valerie och Circle of Trust som alla är favoriter för mig. :-)

Nedan alltså min vinststass….

DSC_0819DSC_0820DSC_0821DSC_0822DSC_0823DSC_0824DSC_0825DSC_0826DSC_0827DSC_0828DSC_0829

Jaha, det var dagens lunchbloggning. Nu back to work. I eftermiddag blir det sen utvecklingssamtal för Felix. Ska bli spännande att se vad han pysslar med i förskoleklassen hela dagarna :)

Puss & Kram
/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar