VivanDivan

VivanDivan

fredag 8 november 2013

Vardagsrumskaos och kojbygge

God morgon vänner! Ja, nu har vi verkligen kommit igång med vardagsrummet och renoveringen där. Min man som är väldigt grundlig kör all in med takmålning, snickerier, fönster, element och så nya tapeter så det tar ju ett par dagar. Dessutom var det struktur i den gamla tapeten så det måste rivas, spacklas och slipas. Han har dock jobbat hårt i veckan till sent på kvällarna stackarn och jag kan inte göra så mycket för att hjälpa till heller. Mitt jobb får bli att städa upp efter honom sen och inreda. Äntligen kan vi få upp lite tavlor och få det som vi vill ha det. Jag lovar att ni ska få se bilder på det färdiga resultatet sen men just nu ser det ut såhär…

image (4)image (6)image (7)image (8)image (9)image (10)image (11)

Matsalsdelen är full med grejer så där kommer man heller inte in. Bordet ska bli vitt såsmåningom också. Ni kanske ser den stora fula svarta fläcken som blev efter att katterna vält en vas med tulpaner och vattnet rann under en brick jag hade stod där. Så vitt ska det bli :)

image (2)image (3)image (12)

Resten av möblerna står för tillfället i lilla TV-rummet i anslutning till vardagsrummet och det tycker kidsen är jättekul….

image (15)

Det bidde en stor koja till slut. Eller fort som de säger. Där ville de sova inatt men nej, inte när det är skoldag dagen efter. Men ikväll kan jag nog inte hindra dem :)

image (1)image

Tjusigt va? Byggde ni kojor när ni var små? Det gjorde jag och gudars vad kul man hade. Under trappen hemma hos mamma och pappa hade vi ofta koja minns jag :-)

Nu iväg till jobbet och sen lite helg igen då. Tjejklubb för hela slanten med övernattning på lördag och det ska bli såååå himla mysigt och kul att träffa tjejerna igen. Har längtat sååå mycket :)

Ha nu en riktigt fin dag bloggisar och tack för alla tips igår angående glutenfritt bröd. Tar åt mig vartenda ord och blir jätteglad att ni tipsar. :)

Puss & Kram
/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar