VivanDivan

VivanDivan

måndag 25 november 2013

“Det här är frihet mamma”

God morgon i stugorna! Igår kväll fick prinsen en ny febertopp på 39 graders feber precis som lördag kväll. Skumt för igår på dagen var han helt feberfri men dock inte helt pigg och genomförkyld med hemsk hosta. Så jag hade redan ställt in mig på att vara hemma med honom idag och min känsla bekräftades av hur han varit inatt. Kom in till oss redan innan jag hade somnat och har sedan dess legat i stort sett på mig som en het kamin och sovit jätteoroligt. Dessutom kom Emilia in efter en mardröm och det slutade med att jag gick och lade mig i fotänden på sängen med ett gäng småtting-sparkar till följd. Nej usch, inte mycket sömn inatt men vad gör man. Klart de får komma om de är sjuka och mår dåligt eller har mardrömmar. Skulle aldrig någonsin neka dem det bara för att jag inte får sova ordentligt. Sen får alla experter som säger att barn MÅSTE sova i sina sängar säga vad de vill. Så det så :)

Så idag förbereder vi oss för hemmadag. Felix ligger här med en kall våt handduk på pannan då han har ont i huvudet men vägrar alvedon. 37.9 nu i temp så den lär säkert stiga under dagen misstänker jag :-(

Tänkte i a f att jag skulle berätta vad han sa i fredags min lille prins. Vi satt i soffan och fredagsmös med en skål popcorn och det märktes nog redan då på honom att han var på väg att bli krasslig då han alltid blir vääääldigt mammig och “knäig” när han är sjuk. Så helt plötsligt säger han:

“Det här är frihet mamma”

…och så får jag en stor blöt smällpuss som råkar bli fotad också. Vet inte vad han menade egentligen men det lät så gulligt :) Min underbara lilla unge vad jag älskar dig…

unnamed

Puss & Kram

/Vivvi

1 kommentar:

  1. Hoppas han kryar på sig.

    Klart att barnen ska få komma till ens säng när de behöver. Maken är inte lika övertygad som jag, men jag står på mig. Tror det ger trygga barn. Och jag gör som du, struntar i alla "förståsigpåare".

    Kram!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar