VivanDivan

VivanDivan

söndag 15 september 2013

Gårdagens shopping

God morgon! Fy sjutton vad illa jag sovit inatt. Båda barnen kom in i våra sängar och det slutade med att jag lade mig i fotänden. Normalt brukar jag inte bry mig så mycket att ha två små i sängen men inatt har båda levt rövare och då blir det trångt :)

Jag och Emilia var ju nere på stan och strosade lite igår bara hon och jag. Hon tycker faktiskt det är jättekul att gå i affärer och kika och vill gärna in i provhytten och prova så det är tacksamt att ha med henne på shopping. Och det blev ett varsitt kitt till båda barnen (hon valde sina grejer själv och vi chansade tillsammans vad Felix skulle gilla). Lindex, KappAhl och H&M är himla bra när det gäller barnkläder tycker jag. H&M brukar ha lite sådär kvalitet mellan varven men Lindex och KappAhl tycker jag håller precis lika bra kvalitet som betydligt dyrare märkeskläder och det är ju såna här kläder barnen vill ha. De flesta har ju kläder från kedjorna och mina barn är i a f så att de vill ha det som alla andra har (som vi vuxna alltså i de flesta fall he he). Så Polarn & Pyret som jag själv gillar jättemycket går ofta bort för mina barn. När de var små var de ofta helstassade med Polarn-kläder för jag tyckte det var bra kvalitet och mycket unisex som höll att ärva. Kedjorna kör ju ofta en vääääldigt flickig avdelning och en vääääldigt pojkig avdelning. Tycker jag är lite synd…

Men men, här är i a f resultatet av gårdagens shopping…

DSC_0024

Emilias val: stickad tröja med stjärnor i silver och leggins med skinndetaljer från Lindex och leopardkjol från H&M. Och så lite nya hårsnoddar.

DSC_0025

Till Felix valde vi ett par jeans och två långärmade tröjor från KappAhl. Han gillade alltihop så det blev lyckat. KappAhls jeans är faktiskt riktigt grymma. Bra passform och många olika modeller att välja på och Felix gillar dem starkt.

DSC_0027

Två små grejer åkte med till mamman också. Behövde en ny BB Cream frö min gamla var slut och så fastnade jag för den här blusen från Lindex som jag skrev om häromdagen här. Verkar vara slutsåld överallt och nu hängde det ett par kvar i stora storlekar kvar i pyttestans butik men en 38a som jag provade och den funkade faktiskt. Så dessa är nog lite åt det mindre hållet i storlek. Annars har jag ju mest 34 och ibland 36 på kläder. Riktigt budgetfynd måste jag säga. 299 kr och i skön kvalitet. Går både att ha till kjol och kavajen för en uppklädd outfit men tycker den kan vara cool att matcha till baggy jeans också :)

Puss & Kram

/Vivvi

1 kommentar:

  1. Kjolen är jättesöt....såg att den finns i blommigt också.
    Handlade lite flick-kläder att ta med till Thailand.
    Så mycket fint på H&M till fin-fina priser.
    Kram Titti

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar