VivanDivan

VivanDivan

tisdag 10 september 2013

Febrigt IGEN och skönaste sovstilarna

God morgon mina vänner! Jag trodde inte det var riktigt sant igår när jag hämtade barnen på fritids. Personalen sa att Emilia varit hängig och klagat över huvudvärk på eftermiddagen och när vi kom hem ville hon inte äta och bara gå och lägga sig. Varningslampan började blinka framför ögonen på mig och mycket riktigt. 39 graders feber IGEN!!!! W T F vad är detta? Tredje VAB-omgången på en vecka nu alltså idag. Och varför ska det komma precis när man inte har tid och egentligen inte kan vara hemma? Oerhört stressande måste jag säga…

IMG_2085

Lilla pluttan…

IMG_2086IMG_2087

Febertermometern och Alvedonflaskan har blivit väldigt tjusiga inredningsateraljer här hemma…

IMG_2090

Vill bara sova under varma filten

IMG_2091

Och på tal om sova så lyckades jag trycka av ett par underbara bilder (om än med dålig mobilkamera) i helgen. Båda barnen somnade liksom sådär plötsligt från den ena sekunden till den andra på ett vis som bara barn kan. Emilia med klubban i munnen. Pratade med henne och så gick jag upp för att hämta något och när jag kom tillbaka…ding, hade hon däckat :)

IMG_2030IMG_2028IMG_2031

Och när jag knäppt av dessa bilder på henne och vände mig om höll jag på att dö lite av skratt. Felix hade nämligen också däckat liksom i farten….

IMG_2034IMG_2035IMG_2036

Han han t o m vända sig om och sov faktiskt vidare

IMG_2038IMG_2039

Helt makalöst att man överhuvudtaget kan somna sådär och att dessutom sova vidare!!!! :)

Puss & Kram
/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar