VivanDivan

VivanDivan

fredag 13 september 2013

Döm aldrig ALDRIG någon efter utseende

God morgon fina vänner! Igår kväll såg jag ett klipp som någon lagt ut på Facebook. America’s got talent och en kille som heter Andrew DeLeon. Han kommer in på scenen och ser ut som en Marilyn Manson-wannabe och man får genast funderingar vad det kan vara han ska utföra på scenen. Samtidigt ger han ett väldigt milt och blygt intryck och jag inser att antagligen är utstyrseln en “mask” för att kanske just dölja sin blyghet. Och juryn ser också på honom som säkert varenda en som ser honom där på scenen och ingen tror för ett ögonblick att denne kille kan leverera. Men så börjar han sjunga och då brister det nog för alla. För oh my god, ur den pojken kommer den vänaste opera-röst som nog trollbinder hela publiken. Och efteråt när en i juryn frågar vad som går genom hans huvud när han står där på scenen och tar emot stående ovationer så säger Andrew: “I have always been rejected and I am not really good at anything so this was quite amazing”. Och ja, amazing var det. Jag såg klippet säkert sju gånger igår kväll och grät verkligen floder. En sån rar pojke som säkert varit väldigt hårt ansatt i sitt liv med mobbing och fördomar för hur han såg ut. Och så en sån röst som bara trollbinder en och det mina vänner får mig att påminna mig själv om att ALDRIG någonsin döma någon efter utseende eller look. Alla människor har ett lika värde oavsett färg, stil, look eller utseende. Döm aldrig någon innan du vet vem det är, det tog jag med mig från gårdagens klipp….

Här kan ni se klippet

 

Och en dagens får ni vänta med för det här tyckte jag var sååå mycket viktigare att säga :)

Puss & Kram

/Vivvi

4 kommentarer:

 1. Amen! Så sant! Man ska inte hoppa på folk överhuvudtaget! Lågt och det säger mer om människor som gör sånt än om den som blir påhoppad. Kram!

  SvaraRadera
 2. Åh my vilken kille vilken röst skit i hur han ser ut är ju goth som manson och han va favriten!! Herrejisses vi är verkligen snabba att döma och stjälpa folk!! stackarn hade ingen självkänsla och själförtroende alltid varit den där..!! som manson läst hans bok väldigt bra !! Lika som Susan Boyle när hon gjorde sitt performance !! JA fy på oss människor och medmänniskor vi alla har rätt att vara den vi vill och se ut vem är det som är perfekt satt hur man ska vara se ut !!
  HEJa Andrew så himla bra !!

  Ha en fin dag man får bara inte tänka på datumet !!

  KRAM
  / TINA

  SvaraRadera
 3. Mamma mia vilken röst..
  Kram

  SvaraRadera
 4. Tusind tak for at dele dette med os andre!:)
  Han ser da genemført skøn og spændende ud!!!
  Dumme mennesker,der dømmer det,der er anderledes og aparte istedet for at rå nyde det,der er unikt!!!
  Hvilken vidunderlig og smuk stemme håber lykken følger ham fremover!

  Tak også for dig og din blog...
  Smil fra Sabine

  SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar