VivanDivan

VivanDivan

fredag 20 september 2013

Vitt vitt vitt, det gäller att passa på

Halloj vänner! Full ös medvetslös idag här på jobbet. Men nu har jag tagit helg och det blir fredagsmys för hela slanten med lite kantarellgratinerad fläskfilé och hasselbackspotatis. Smaskens. Imorgon ska jag och de små ha en mamma-barn-dag då vi ska kika på lite höstjackor och skor och även gå på bio. Smurfarna 2 står på menyn och det ska bli kul. Gillade verkligen ettan :-) Vad annat i helgen då. Måste verkligen ta rätt på alla äpplen som börjar falla i drivor från träden nu innan de blir förstörda. Ska göra massa äppelmos tänkte jag för kidsen älskar det. Funderar också på att lämna in äpplen till något musteri. Man kan tydligen göra det och få riktigt fin och god äppeljuice tillbaka för en liten slant. Kan kanske vara nåt då vi har så mycket äpplen.

Nu börjar det ju verkligen kännas höst i luften och då börjar man vilja ta på sig lite mörkare kläder igen. Men då jag älskar vitt kör jag helvitt idag med tröja från Hunky Dory och jeans G-star. Skor Ldir. Gäller ju att passa på när man har chansen eller hur? Jackan är Munderingskompagniet och sjalen Lo-Ika kanske jag skulle nämna också :)

DSC_0091DSC_0092DSC_0095DSC_0098iphoneiphone-5iphone-2iphone-3iphone-4iphone-11iphone-6iphone-9

Ja, här ser ni ju hur jag kämpar för att få till några bilder överhuvudtaget. Till slut tog jag Iphonen för att få några bilder som inte blev jättesuddiga. Så jag konstaterar återigen att jag och min Nikon inte kommer helt överens. Buhu, buhu…

Önskar er alla i a f en riktigt trevlig fredagskväll.

Puss & Kram
/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar