VivanDivan

VivanDivan

tisdag 24 september 2013

Smurfarna 2–biomys

God morgon mina vänner! Igår kväll tror jag att jag somnade precis i en knapptryckning på fjärrkontrollen. Minns att jag låg och zappade mellan kanalerna för att bestämma vad jag skulle titta på men jag kan inte minnas att jag hittade något bra så jag måste somnat i processen :-) Måndagar är ju alltid tröttdag nummer ett men idag är det tisdag och nya tag. Ikväll hade jag lite svårt att få ihop hämtning, lämning på gymnastik för Felix och mig samt Emilias baletträning då jag har lite mycket att stå i på jobbet så mamma ska hjälpa mig med de små och deras träningar. Själv får jag stå över gymnastiken ikväll. Det är som det är ibland när man är själv och det inte går ihop sig riktigt. Ikväll är jag dessutom utbjuden på middag av jobbet men just nu vet jag inte om jag kommer orka det och så vill jag ju inte att de små ska behöva somna hos mamma och pappa heller. Alltid skönast att sova i sin egen säng. Men följer jag med får de bada och göra sig iordning för natten och så får jag försöka bli kortvarig på middagen helt enkelt så jag kan hämta dem innan de somnar…

I lördags hade jag och mina små en mamma-barn-dag. Vi åkte till Västerås och shoppade höstjacka och skor till Felix. Emilia hittade varken jacka eller skor som hon ville ha så jag har beställt på nätet åt henne. Så nu är de kittade för hösten i a f. Måste ta tag i vintern också och inventera vad som behöver köpas nytt och vad de kan ha sen förra året. Men vi gick inte bara i affärer. Det var bara en sån där praktisk fixa-grej som vi slog till på då vi ändå var i stan för the main goal var att se Smurfarna 2 på bio. Och inget biobesök utan McDonalds enligt mina barn så lunchen fick bli Happy Meal som dagen till ära hade smurfar som leksak :-)

IMG_2217

Ketchup är gott…

IMG_2219

…japp, det är det…

IMG_2220

Smurftjejen

IMG_2223

Kan du posera med den här smurfen nu Felix!

IMG_2226

Kidsens snacks med Smurftema förstås

IMG_2227

Väntar, väntar, väntar

IMG_2228

Mammans snacks

IMG_2230

3D-brillorna på

IMG_2232IMG_2233IMG_2238

Vissa i familjen är ju inte helt friska kanske…

IMG_2240

Godaste biosnackset är att blanda popcorn och bilar. Blir sådär härlig blandning av salt och sött. Testa, jag lovar att det är smaskens :)

IMG_2243

Efter bion på väg till bilen….

IMG_2244

En riktigt mysig dag hade vi och kvällen avslutades med hemlagad pizza och soffhäng. Och tänk, det fanns popcorn kvar till kvällen också :)

IMG_2246

Vad tyckte vi om filmen då? Jo, den får minsann VVVV av mig och lika många av de små. Jättebra film för både stora och små och den kommer garanterat hamna i vår DVD-hylla sen när den kommer för den här kommer de kunna se om många gånger :)

Puss & Kram
/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar