VivanDivan

VivanDivan

torsdag 5 september 2013

Måndagens stass i brist på annat i sjukstugan

Halloj vänner! Här har vi riktig sjukstuga igen. Emilia kom in inatt när jag återigen låg vaken och hon var verkligen brännhet lilla tufflan. Tog tempen och jaha, 39.7 och dunderförkyld. Själv har jag också åkt på samma förkylning och även fått feber idag så här har vi riktig sjukstuga. Har vi otur eller har vi otur med sjukdomar redan nu, innan ens hösten kommit igång på allvar. Aja, ska inte klaga, har ju en underbar USA-resa att minnas och att få vara hemma och gosa med liten kelsjuk dotter är ju inte helt fel det heller…Får försöka se det positiva i det hela :)

Insåg att ni inte fick några dagensbilder i måndags fast jag fotade så jag slänger väl ut dem nu istället i brist på annat. Det blev skjorta H&M, jeans Odd Molly och skor Tory Burch. Halsbandet är Cloud 69…

Och undrar ni varför bilderna är så mörka så beror det på att jag åkte till jobbet vid femtiden i måndags och då var det faktiskt mörkt. Nu går vi mot mörkare tider mina vänner och snart är det mörkt när man åker till jobbet varje morgon och mörkt när man åker hem. Och förutom det dåliga fotoljuset tror jag faktiskt att jag välkomnar hösten nu. Ska bli skönt att få krypa upp i soffan och tända massa ljus och titta på massa bra film och kura in sig i tjocka filtar och bara ha det gott. Blir inte riktigt så på sommaren utan man får mer det där tvånget att vara ute så mycket det bara går och är man ute aktiverar man sig med både det ena och det andra. Men nu ska jag njuta höst :)

DSC_0852DSC_0853DSC_0854DSC_0856DSC_0857

Usch vilka dåliga bilder. Jag önskar verkligen jag var bättre både med kameran och redigering men nu är jag inte då så då blir det såhär.

Puss & Kram

/Vivvi

1 kommentar:

  1. Du är alltid fin, på både in- och utsida! Kramis! Lena

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar