VivanDivan

VivanDivan

fredag 27 september 2013

Lyx Eller Budget och Marlow-status

God morgon mina vänner! Veterinärbesöket med Marlow gick bra igår. Han har blod i urinen och antagligen en bakteriell infektion (urinvägsinfektion?) så medicin utskrivet och nån sorts förebyggande kosttillskott som han ska få äta ett par veckor här. De tog också njurprov på honom för att se att allt stod rätt till. Så vad jag förstod på T som var där med honom var det INTE kristaller och stenar i urinen….phjuu så skönt. Nu hoppas vi på att han blir frisk fort här :-)

Tänkte jag skulle börja den här morgonen lite annorlunda och bjuda på lite lyx eller budget i skoväg. Såg ett par sååå snygga skor från Ash som jag blev sugen på. Ascoola i mocka med fransar. Finns bl a på Boozt och Tullhuset Living. Men så såg jag att H&M hade fått in nästan identiska i äkta mocka och priset var ju liiiite skillnad då då…

ASH – 2050 kr

ASH-2099

H&M – 599 kr

HM-599

Vilka väljer Du?

Puss & Kram

/Vivvi

8 kommentarer:

 1. Jag skulle välja Ash trots prislappen pga att deras skor är så jäkla sköna och bra kvalitet. H&M-skorna är snygga med men jag har aldrig kunnat köpa deras skor som oftast är snyggare än vad dom är sköna....
  Skönt att det gick bra med kissen hos veterinären:) Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken lättnad att det inte var så illa med Marlow!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Skönt med Marlow, håller tummarna stenhårt att han blir bra snabbt!
  Jag säger också Ash, speciellt som jag har dessa :o) och av samma anledningar som Linda nämner. Jag ska försöka hinna till HM idag har jag tänkt så ska kolla efter de andra och testar dem om de finns så kan du få någonslags utvärdering sen. Kram!

  SvaraRadera
 4. Vad skönt att det gick bra med kisen. Jag tycker att på bilderna, så är HM:s snyggare jag gillar den extra sömmen som är på dem. Men hur det sedan är i verkligheten vet man ju inte:)
  Trevlig Helg
  Kram
  Louise

  SvaraRadera
 5. Lycka till med lilla kissen, är detta ett typiskt problem för Birmor eller har ni bara haft otur med era katter? Jag vet att kastrerade hankatter lätt får urinsten m m, men hittills har de hankatter jag haft inte fått problem, peppar peppar.
  När det gäller skorna, ta dem som är skönast på.
  Karm
  C

  SvaraRadera
 6. Tyvärr fanns inte skorna på HM i min by igår så det kunde inte bli någon recension, men hojtar igen om de dyker upp framöver... Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men, gulle du! Tack :-) Ska också kolla om de finns i mina H&M :-) Men just nu är jag ändå lur på Ashen då jag läst här ovan! Vi får se
   Kram
   /Vivvi

   Radera
 7. Tack alla för omtanken om Marlow! Han har fått penicillin och kommer bli bra :-)

  Och tack för åsikterna om skorna! Blir att försöka prova å se tror jag :-)

  Kram på Er fina
  /Vivvi

  SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar