VivanDivan

VivanDivan

fredag 6 september 2013

Finaste sjalarna från Lo-Ika

Godkväll raringar! Nu har vi precis ätit kyckling Fajitas här hemma men jag kan ju säga att det smakade baske mig ingenting. Så täppt i näsan och så ont i halsen att det bara växte i munnen på mig. Usch, har helt tappat matlusten känner jag men det är väl inte så konstigt förstås när man är sjuk. Febern borta i a f så det går åt rätt håll. Nu är nog hostan det värsta. Speciellt som jag har ont i halsen också vilket gör att varenda hostattack blir olidligt dryg. Nu är i a f T hemma så vi kan börja helgen och det kommer bli lugnaste helgen kan jag lova. Det enda inplanerade är Felix freerunning-träning som börjar på söndag samt fotbollsträning efter det. Han vill så gärna köra båda så det är några söndagar nu som han får köra två träningar på söndagar då fotbollen har ungefär september ut och sen får han köra freerunning hela vintern. Skulle vilja orka gå ut i skogen en sväng imorgon och titta om det finns lingon och svamp. Kanske har trattisarna kommit men det verkar inte vara något riktigt svampår iår så vi får se om vi hittar något.

Tänkte jag skulle tipsa om ett par fina sjalar jag slog till på här för ett par veckor sedan på Tullhuset Living. Sååå fina och jag ville ha allihop de fått in men köpte två olika. De kommer från Lo-Ika och kostar 199 kr. Såååå skön kvalitet och kommer bli flitigt använda till skinnjackan i höst och inne sen i vinter till top eller skjorta kanske. En i brunt med leopard och zebra och en i vitt med rosor och kors. Såååå läckra. Finns även i Tullhusets webshop.

DSC_0868DSC_0867DSC_0876DSC_0873DSC_0877DSC_0884DSC_0886

Nu laddar vi för fotboll här ikväll. Irland-Sverige VM-kval. Kan blir rätt spännande och en måstematch för Sverige. Ha en finfin kväll raringar så hörs vi

Puss & Kram
/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Leopardzebrasjalen föll ju mig i smaken:) Och krya på dig! Eller er kanske man ska säga! Kram

    SvaraRadera
  2. Jättesnygga! Det låter som du fått samma elände som jag fortfarande har kvar nu efter 14 dagar. Jag får fortfarande hostattacker så jag nästan kräks, och som du skriver är det banne mig olidlig. Krya på dig!
    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar