VivanDivan

VivanDivan

söndag 29 september 2013

Instaweek

God morgon mina vänner! Igår hade vi en jättemysig kväll jag och mina småttingar. Film i soffan, lekte restaurang och hotell och bäddade nere i lilla TV-rummet vi har. När de somnat mös jag till det med lite godis och Sons of Anarchy för mig själv. Tända ljus och en spinnande katt i famnen. Inte dumt alls faktiskt trots att T var ute och roade sig :)

Tänkte jag skulle börja med ett nytt koncept här i VivanDivan. Jag har ju för några månader sedan gått och skaffat mig Instagram. Där är jag flitigare än här och lägger ut bilder flera gånger om dagen. För er som vill följa mig heter jag VivviLouice där men för er som hellre kikar in här tänkte jag att på söndagar kör vi en Instaweek med lite bilder från veckans Instagrammande. Vad säger ni? Testar idag i a f få se vad jag gör av det :)

instaweek-39

Ja, detta var pretty much min vecka på Instagram. Brukar lägga ut dagens-kollage där också men det ser ni ju här i bloggen också :)

Ha en underbar söndag mina vänner. Jag ska skjutsa barn till träningar och göra äppelmos idag. That’s my plan. Vad är er?

Puss & Kram

/Vivvi

3 kommentarer:

 1. Hej! Hoppas äppelmos blir mumsig:) Jag lägger ner massor av tid och energi för att få svar från Telia vad är det för j... betalsamtal som finns på min faktura på 530kr och det blir mer och mer för varje månad:(( När jag ringde dit förra månad då blev nonchalerat och tjejen lade på luren, denna månad fick igen en sådant skit och fattar NOLL och vet inte vad ska göra:((( Kan inte sluta tänka på det.... Lovade min 6- åring BIO, Disney flygplan så det blir det em ;)) Är glad att du inte slutade blogga :)) Kram, Magdalena

  SvaraRadera
 2. Ursäkta, men vad har dina betalsamtal med Vivvis blogg att göra ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inget med Bloggen - det är såklart . Hon undrande vilka planer har hennes läsare om du missat det så det är mina planer plus Bio med min son ... Mvh, Magdalena

   Radera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar