VivanDivan

VivanDivan

torsdag 19 september 2013

Har ni nån skämslista?

God morgon mina vänner! Igår kväll kunde jag verkligen INTE somna. Kan delvis bero på att jag hittat en ny super-duper-jättebra serie som jag fick tips om. Sons of Anarchy…har ni sett den? Såååå himla bra och jag har betat av hela säsong ett och hann med de tre första avsnitten på säsong 2 igår. Love it och det är så bra så det kommer förtjäna ett eget inlägg en annan dag :)

Idag tänkte jag skriva om lite musik. Jag lyssnar ofta på Spotify och gärna i bilen på väg till och från jobbet. Oftast lyssnar jag på antingen en spellista med nyheter, en med partyfavoriter eller en med softa låtar som berör mig på något sätt. Men så har jag ju en sån där “skämslista” med låtar som man nästan inte vill att nån ska få reda på att man lyssnar på. Lite nörd- eller töntvarning kanske men jag står för att jag är lite töntig och nördig så mig gör det inget att outa här att jag t ex lyssnar på Kikki Danielsson, Pernilla Wahlgrens gamla, Carola, Lena PH, lite dansband, Günther, gamla E-type, allsångslåtar mfl mfl. Låtar som gör mig glad och jag tycker verkligen det är bra. Så jag rockar loss ordentligt där i bilen på morgonen och kvällen he he….

Hur är det med er? Har ni nån skämslista?

Dagens idag ska ni få också. Blus Valerie som nog måste vara höstens bästa köp alla kategorier. Såååå skön i siden och en modell som jag verkligen gillar. Och så fjädrarna och bling-blinget på ärmarna. Love. Älskar också byxorna från Love Forever i guld-snake-mönster. Också grymt sköna. Skor till hade jag lite svårt att välja. Provade både lite mer classy med Tory Burch och tufft med Ash.

DSC_0062DSC_0065DSC_0066DSC_0067DSC_0069DSC_0072DSC_0073DSC_0074DSC_0064DSC_0080DSC_0081

Och från och med imorgon ska jag rota lätt på min gamla kompaktkamera för det här går ju inte med så dåliga bilder. Buhu vad jag hatar min systemkamera just nu…Ursäkta mig för de riktigt kassa och suddiga bilderna. Några kanske ni kan se hur plaggen ser ut i a f.

Puss & Kram
/Vivvi

3 kommentarer:

 1. Nej har ingen skämslista men däremot några pinsamma låtar gömda bland "Mina favoriter" i Spotify;) Nån gammal Sabrinalåt osv.....Kram!

  SvaraRadera
 2. Hallå där gamla E-typelåtar är inte skämslåtar ;) vi har inte tagit oss igenom Sons of A ännu, antagligen för att jag tycker den är lite sisådär. Ikväll har jag snyftat ihjäl mig över sista avsnittet av Broadchurch på 4 an, bland det bästa jag sett någonsin! Kram Milla

  SvaraRadera
 3. Nejdå jag har ingen skämslista, men jag hade när jag var yngre. Det var inte "inne" att gilla ABBA när det begav sig, men nu har de ju blivit helt annorlunda. Flera av sakerna på min skämslista från när jag var yngre är helt ok idag. Tänk så det kan ändra sig. Lyssna på vad du vill och glöm det där med skämslista.
  Kram
  Marika

  SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar