VivanDivan

VivanDivan

lördag 28 september 2013

Blazer girl

Tjenixen pixen! Emilias magsjuka verkar vara något snabbt övergående då hon inte kräkts sen inatt. Hon har t o m ätit idag och varit i stort sett som vanligt. När vi skjutsade in T till stan och hans buss han skulle med sprang vi snabbt in på ICA och köpte med oss lite gott till kvällen också. Fish n chips stod på kidsens önskelista och så glass också förstås. Slank ner två barnfilmer också som de sitter och tittar på nu medans jag avnjuter några avsnitt av Sons of Anarchy. Sen blir det “leka-bo-på-hotell” och bäddning i lilla TV-rummet till natten. Har liksom blivit lite av en grej vi gör när T är borta på helgen. Mysigt mysigt :)

Tänkte jag skulle kika in en sväng här dock med lite pics jag knäppte av förra helgen innan vi åkte på bio. Jag har blivit en riktig blazer-girl tror jag. Älskar kavajer just nu och bär dem gärna både till jobbet och hemma. Har haft en över alla mina outfits den här veckan och min absoluta favorit är den nedan från Hunky Dory. För dagen har jag tagit bort läderbandet som används att knäppa den och körde den öppen med top från Monrow och jeans G-star. Skor Ldir.

DSC_0104DSC_0105DSC_0106DSC_0107DSC_0108DSC_0110 DSC_0112

Puss & Kram

/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Jag är som kär i dom där brallorna =) Har ett par ljusa men som jag tycker är en aningens för stor, hänger aningens för mycke men vill ju inte att dom ska va för tight heller. Vilken storlek köpte du på dina?, kan tänka mej att jag ska ha en storlek större än va du har =)

    SvaraRadera
  2. Hej Åsa! Jag är nog också lite kär i de här jeansen. Bor i dem så mycket jag kan :) Jag har strlk 24/32 på mina och tycker de sitter bra. Kan tänka mig att de kommer bli lite stora när de töjt sig klart men det gör ju inte så mycket på den modellen :)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar