VivanDivan

VivanDivan

fredag 13 september 2013

Oj oj oj, vilket humör hon har

Halloj vännerna! Kikar in här på lunchen för den utlovade dagens-visningen :) Fredag idag och här var det mer eller mindre kaos på morgonen. Emilia vaknade på helt fel sida och var arg som ett bi och vägrade klä på sig. Det fortsatte hela morgonen och även på fritids när jag lämnade var hon superarg och ville inte kramas utan jag var bara dum. My god den ungen och hennes humör alltså. Vart kom det ifrån? T brukar säga att det måste komma från honom eftersom jag har mitt kvar…hmmm vad kan han mena med det tro? :)

I vilket fall som helst tycker jag det är superjobbigt när man skiljs sådär och hon är arg. Gick verkligen därifrån med en stor klump i magen och den här dagen började inte alls bra. Antagligen har det väl gått över för henne för länge sen och det kan ju hända att hon inte var riktigt kry än efter sjukan i veckan men det är så himla jobbigt för en stackars mamma….

Dagens idag blev i a f tunika Malvin, jeans Circle of Trust och livsfarliga skorna från Jeffrey Campbell. My god vad jag gör illa mig på de vassa nitarna på fotknölarna hela tiden. Men annars är de jättesköna och sitter som en smäck på foten och jag tycker de är sååå snygga så ibland får man väl lida lite pin för att vara fin :-)

DSC_0996DSC_0997DSC_0001DSC_0998DSC_0999DSC_1001

Puss & Kram
/Vivvi

3 kommentarer:

 1. Himla snygg dagen! Jobbigt när det börjar så på morgonen, men kom ihåg att barnen i regel glömmer på en gång föräldrarna lämnar, och att det är alldeles normalt att vara både ledsen, arg och annat.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Nu är det ju inget dagis-barn det handlar om utan en som faktiskt går i skolan och på fritids.
  Då bör man ha växt ifrån såna trots-fasoner. En aning bortskämd kanske ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har absolut inget med bortskämd och trots att göra enligt min mening! Barn har väl rätt att vara på dåligt humör precis som vi vuxna! Tycker det är bra att hon har humör och visar känslor även om det är jobbigt att veta hur man ska bemöta det ibland men det är ju mitt och Ts problem och inte hennes! Så tycker jag i a f :-)
   /Vivvi

   Radera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar