VivanDivan

VivanDivan

söndag 22 september 2013

Där låg hon ju bra….sista sista av sommaren

God morgon bloggisar! Söndag idag och snart arbetsvecka igen. Återigen en sån där tuff vecka med svårt att få ihop allt då T är borta från måndag till fredag och sen åker han iväg i helgen på mässa så jag och de små får husera själva med allt vad det innebär i form av att sköta jobb, skjutsning, aktiviteter och så hem, matlagning mm. Ska inte klaga för det brukar gå hur bra som helst men man saknar ju den där andra hälften en hel del i veckorna och det blir ju extra nu när han ska vara borta i helgen också.

Satt här och funderade på vad jag skulle blogga om den här morgonen och tittade lite bland bilderna och såg ett bar bilder från förra helgen. Efter veckans alltmer sjunkande temperaturer, höstluft och regn inser jag nu att det var nog det allra sista av sommaren vi kunde trycka ut förra helgen. Satt ute i bara tisha till sent på eftermiddagen och njöt av ett glas rött, en god bok och solen. Sååå skönt…

IMG_1108IMG_1105IMG_1122IMG_1123

Fick lite sällskap en stund av min lille prins som sa: “Vad mysigt det här var mamma”. Ja, prinsen, det var det verkligen…

IMG_1103IMG_1129IMG_1130IMG_1132IMG_1134

Var visst nån match på TV samtidigt mellan Brynas-Leksand. Usch, vilken “ful” tröja du har på dig prinsen ;-) (säger hon som hejar på Färjestad)

IMG_1146

Ha en riktigt fin söndag mina fina så hörs vi senare. Har lite pics från gårdagens mamma-barn-dag som jag tänkte bjuda på :-)

Puss & Kram
/Vivvi

3 kommentarer:

 1. Ser supermysigt ut:)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja det syns verkligen på bilderna hur skönt och mysigt ni hade det!
  Gott att ta vara på den sista värmen, det gör jag med så mycket det går.
  Snygg som attan är du men det är du jämt, beundrar dig för att du alltid verkar
  vara fin hemma med! Själv går jag mycket i träningskläder hemma...men det syns inte på bilderna:))

  Kram
  Adela

  SvaraRadera
 3. Mmmmm... dejlige billeder! :))
  Kram

  SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar