VivanDivan

VivanDivan

onsdag 4 september 2013

Som om inte jetlag vore nog…

God kväll alla rara! Alltså den här jetlag-känslan tar kål på mig. Superspeedad men samtidigt trött och zombie-tillstånd emellanåt. Det är fullkomligt kaos på jobbet just nu med nytt projekt och full fart hela dagarna och har inte ens hunnit äta lunch en enda dag den här veckan. Igår var jag dock hem med sjuk liten strutta men fick ändå lov att jobba. Och så kan jag inte sova på nätterna. Har varit ungefär varannan natt med sömn sedan jag kom hem och varannan helt sömnlös eller max ett par timmar. Helt galet och som om inte det vore nog har jag gått och blivit genomförkyld. Såååå drygt med halsont, snuva och ont i hela kroppen. Usch, mycket gnäll nu men det känn sådär just nu och dessutom är T bortrest den här veckan så jag kör allt markarbete plus försöker komma ikapp med allt dagligt som legat åt sidan de tio dagar jag var borta. Gaaaah tar ju liksom inte slut. Här hemma är det t ex alltid jag som tvättar och T har väl inte tänkt på det när jag var borta så berget nu med min packning plus deras tvätt från ca två veckor nu och ni kan gissa tvättberget.

Men men, snart kommer man väl ikapp hoppas jag och nu fick jag gnälla av mig lite och då känns det genast lite bättre :)

Så därför kör vi en liten dagens nu som det var ett tag sen jag bjöd på. Blus Spira/Fira, jeans G-star och skor Cinti. Halsband Unica of Sweden.

DSC_0860DSC_0861DSC_0864DSC_0862DSC_0863DSC_0866

Nu ska jag lägga mig i sängen med mina små här och titta på en film och så hoppas jag på att få sova inatt och att förkylningen är bättre imorgon. Ha en riktigt skön kväll

Puss & Kram
/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar