VivanDivan

VivanDivan

måndag 23 september 2013

“Är du arg på mig mamma?”

Halloj vänner! Jag vet inte vad det är med oss på morgnarna men det är jättestressigt varenda morgon. Alla rutiner är liksom fortfarande ur lag sen efter sommaren. Kan ju i o f bero på USA-resor och sjuka barn som gjort avbrott nästan varenda vecka här sen efter semestern men snart måste vi sätta det där för det är ju jättejobbigt att stressa. Hinner inte ens blogga på morgonen som var min dagliga rutin förut. Hinner oftast ta dagensbilderna i a f men sen ska de in i datorn och mixtras lite med (jag är inte någon redigerare direkt så den handpåläggningen är inte direkt massiv :-)) och så ska man ha något att skriva också. Så därför blir det lite sen bloggning nuförtiden som ni kanske märkt. Brukar antingen ta ett snabbt på lunchen eller nu efter jobbet istället. Och idag blev det kortlunch också så då får det bli efter jobbet. Och imorse var det extra stressigt. Skulle ju skjutsa alla tre barnen och fick inte vara sen till jobbet så då blev jag visst lite irriterad som man lätt blir när man är stressad men samtidigt inte FÅR bli känner jag för dels mår ju inte omgivningen bra av att jag är irriterad och dels mår jag ju själv dåligt av det så man får försöka andas, ta det lugnt och inse att inget går fortare för att jag är stressad och irriterad. Men som sagt, imorse blev jag det ändå och letade efter både strumpor till barnen, nycklar och annat som skulle med och som inte ville ligga på rätt plats. Dessutom låg Felix bilbarnstol i den andra bilen (som T redan åkt iväg i) av nån anledning. Vi har dubbel uppsättning så jag fattar inte för mitt liv hur den hamnat där men sånt tar ju bara musten ur en när man är stressad. Och då kommer orden som ju faktiskt gör att man fattar att det INTE är ok att bli sådär irriterad….

Felix: “Är du arg på mig mamma"?”.

Jag: “Nej, älskade unge, jag är inte arg på dig. Jag är bara stressad och blir lite irriterad då. Inte alls ert fel”

FeliX: “Akta bara så du inte får munsår”

Emilia: “Magsår menar du väl Felix?”

Och ja, där släppte all irritation och jag kunde inte annat än le åt mina små troll. Men samtidigt har de ju rätt. Aldrig bra att stressa. Vet inte om man kan få munsår av stress men magsår…mmmm, kanske får börja tänka på det….

Dagens idag blev i a f sista sommarrycket med bara ben i Odd Molly underkjol och klänning (minns inte namnet) och tröja Vero Moda (gammal). Stövlar Ldir

DSC_0117DSC_0119DSC_0120DSC_0121DSC_0123

Tjolahopp, nu ska jag ta hand om mina små. Kanske kan hända att det blir ett lite Smurfinlägg senare. Måste ju recensera filmen vi såg i lördags :)

Puss & Kram
/Vivvi

2 kommentarer:

 1. Ja du...stressiga mornar...inte roligt. Vet precis vad du menar, när man är själv och allt bara ska fungera! Hur duktigt jag än förbereder så blir det ändå stress. Och så blir man arg på sig själv för att det blir så...

  Tror att det har smugit sig in lite spam i kommentarsfältet, du kanske måste ha granskningen på?
  men jag kan ha fel oxå :-)
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Men vad konstigt, kommentaren (inte min) försvann precis? Nåja lika bra det!
  Ha en bra kväll!

  SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar