VivanDivan

VivanDivan

måndag 30 september 2013

Kors i taket, hon har motionerat

God morgon alla glada! Igår fick jag världens ryck. Skulle skjutsa Emilia till jazzdansen och istället för att som jag brukar sitta där och vänta i en timme tog jag på mig löparskorna och tog en runda i skogen i spåret som finns alldeles bredvid dansstudion. Blev lite blandad powerwalk/löpning då jag är gräsligt otränad men ack så skönt det var. Frisk luft, natur, motion. Helt fantastiskt och jag måste verkligen försöka ta mig tiden att komma ut mer och röra på mig. Lite bra musik i lurarna också så blir det ju helt perfekt. Så varje söndag medans det är jazzdans ska jag baske mig ta mig ut på en runda såhär….japp, that’s a promise :)

Den här veckan blir en sån där pusselvecka igen för jag vet inte för i vilken i ordningen. T ligger borta hela veckan så denna gång är det farmor och farfar som ställer upp som första barnhämtare de dagar jag inte kan komma ifrån tidigare. Eländigt det där men det funkar ju och det är ju helt fantastiskt att vi har så många runtomkring oss som kan ställa upp. Guld värt….

Dagens idag blev blus Odd Molly What a Mesh blouse strlk 1, jeans G-star och skor gamla trotjänare från Swedish Hasbeens. Jag älskar verkligen de här skorna och de har hängt med i flera säsonger nu och blir bara skönare och skönare trots att de är träskor :)

DSC_0166DSC_0167DSC_0168DSC_0169DSC_0170DSC_0172

Ha en riktigt fin vecka raringar så hörs vi

Puss & Kram

/Vivvi

1 kommentar:

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar