VivanDivan

VivanDivan

fredag 27 september 2013

Dagens som slutade lite tidigare idag…

God kväll mina fina! Den här veckan har det verkligen varit full fart på både jobb och hemma och jag känner mig sådär håglöst jättetrött i hela kroppen. Liksom inte sovtrött utan mest sådär energifattig som man kan bli ibland när det går lite för fort. Så idag var det verkligen TGIF och jag blev nästan lite glad när veterinären ringde med svar på proverna och jag fick en anledning att åka lite tidigare från jobbet för att hämta medicin innan de stängde för dagen. Så idag avslutade jag arbetsdagen med tårtfika och sen for jag strax efter tre och det var sååå skönt. Hämtade upp medicinen och de små, handlade lite gott till kvällen och sen drog jag ett städryck på nedervåningen. T kom precis hem också och tog över matlagningen så jag satte mig en stund med ett glas rött och bara andas lite…och skriver lite till er då förstås :)

Och angående Marlow och proverna så är det konstaterad urinvägsinfektion och njurproven såg jättefina ut och inga tendenser till kristaller eller stenar så vi kan verkligen andas ut. Nu ska han äta penicilin och smärtstillande samt något kosttillskott i tio dagar här och sen hoppas vi att han ska vara helt frisk igen…phju, vad skönt….Och inga problem att få i honom varken tabletter eller det flytande. Han försöker spotta ut förstås men inte alls som andra katter  jag haft som fått tabletter som man fått kämpa med alla möjliga fiffiga lösningar. Lite onda ögat fick jag dock när jag var klar med alla tre medicinerna men det går nog över :)

Dagens idag tänkte jag bjuda på också. Kanske lite tjatig med svarta byxor varenda dag men nu är det höst och det är så härligt att plocka fram alla svarta plagg som legat undanlagda över sommaren. Nu är jag laddad för höst verkligen…Blus Odd Molly, jeans G-star och skor ett par gamla Jeffrey Campbell som jag äntligen fått tummen ur och gått till skomakaren med då ena dragkedjan var trasig.

DSC_0155DSC_0152DSC_0161DSC_0162DSC_0154DSC_0165DSC_0156DSC_0157DSC_0158DSC_0159DSC_0160

Puss & Kram

/Vivvi

6 kommentarer:

  1. Heeej!

    Funderar på ditt fina halsband med fjärilar som du har.... vart har du köpt det!?

    Tacksam för svar, älskar allt med fjärilar ;)

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Halsbandet har jag fått från min man i födelsedagspresent och det är ett Efva Attling. Finns bl a på Smycka tror jag

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  3. Härligt att Marlow är förhållandevis ok och bra att du lagade skorna för de är riktigt riktigt snygga!
    Kramar

    SvaraRadera
  4. Hej! Vad heter Odd Molly blusen?
    Mvh Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den heter Miss Word blouse och är från vårens kollektion. Har den i strlk 1

      Kram
      /Vivvi

      Radera
  5. Så snygg Vivvi! Kram Linda

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar