VivanDivan

VivanDivan

lördag 2 november 2013

Tassar runt i höstlöven i mina Ldir

Halloj vänner! Snart är det dags att börja göra sig iordning för lite partaj men nej, jag har inte bestämt mig vad jag ska ha på mig än. Suck….aja, det blir nog bra :)

Annars har vi röjt ur vardagsrummet så T kan börja med målning och tapetsering. Han skulle börja riva ikväll sa han (få se hur det blir med det). Han ska nämligen husera alldeles själv här hemma då jag ska på fest och barnen har bokat in sleep-over hos mormor och morfar. Så få se vad han hittar på ikväll. Pizza och film eller riva tapeter….hmmmm….:)

Tänkte jag skulle visa lite bilder jag fotade häromveckan i de underbara höstlöven som numer fått en mer brundassig nyans. Men för bara två veckor sedan var de härligt gula och röda när de låg på gräsmattan innan de krattats ihop i högar.

Jag älskar verkligen mina Ldir-skor. Har två par och de är så sköna så det känns som att gå barfota. De låga ljusa bodde jag i i somras och svettades inte ens i dem. Nu till hösten är ju de lite högre perfekta. Dessa tassar jag gärna runt i konstant :)

DSC_0259DSC_0252DSC_0260

Nej, nu ska jag nog öppna en cider och sen hoppa in i duschen. Hoppas ni får en superskön kväll raringar och tack för smakråden i förra inlägget.

Puss & Kram
/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Japp hur sköna som helst, bästa köpet jag gjort i höst. Ha nu en riktig toppenkväll o vilken outfit du än väljer kommer du att vara grymt snygg. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  2. Himla fina skor det där! Ha det så trevligt i kväll! Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar