VivanDivan

VivanDivan

måndag 6 januari 2014

Vi skulle ju ha hunnit så mycket…och en F.A.V-orit

Tjenixen vänner! Nu är det verkligen snart sluten på den här julledigheten. Fy sjutton vad fort det gått och vad mycket vi INTE gjort som jag hade planerat. Dagarna har liksom flutit ihop till en grå lång sörja av lathet men det kanske är det man behöver. Barnen har också varit väldigt lata och vi har liksom tillåtit TV-tittande, spelande på Ipads och godisätande i tid och otid. Tror man kanske behöver släppa alla måsten och borden och verkligen bara slappna av till max och det gäller ju även barnen. Visst hade vi tänkt göra en massa roliga saker men de har inte heller varit så intresserade av det och det tyder ju på att de kanske också velat bara “ha tråkigt”. Det är sååå himla mycket aktiviteter och full fart hela tiden i vardagen så jag tror barn också kan behöva lite tristess. Men nu börjar de bli rastlösa och imorgon har jag lovat dem att åka till badhuset. T börjar jobba imorgon men vi har en ledig dag till som vi ska utnyttja till max. Och kors i taket, den här förmiddagen fick jag ett städryck i a f och drog av hela huset. Men julen får nog vara kvar ett tag till minsann för granen barrrar inte det minsta, amaryllisen blommar så fint och med det trista och grå vädret är det ju bara upplyftande med lite ljus i form av stjärnor och stakar :)

Igår var jag och barnen och hälsade på syster yster på sjukhuset också och hon verkar piggare men väntar på en magnetröntgen på tisdag och hon får inte åka hem innan dess och behövde lite sällskap så vi var där några timmar och muntrade upp lite med godis och fika.

Gårdagens stass blev ett reafynd i form av en superskön hoodie från F.A.V, jeans G-star, tisha 2nd Day och stövlar Ldir.

DSC_0288DSC_0289DSC_0290DSC_0292DSC_0294DSC_0295DSC_0298DSC_0299

Sååå himla mjuk och skön som en onepiece fast utan ben och fina detaljer i form av guldstjärnor på ärmarna och guldtrådar i sömmarna. En riktig favoritkofta/jacka :)

Puss & Kram

/Vivvi

3 kommentarer:

  1. Japp den är en favorit hos mig med och tshirten du har också:) Visst skulle man ha hunnit mycket!:( Kram Nilla

    SvaraRadera
  2. Coolt, t-shirten har jag också eller vi har ju kläderna tillsammans jag och yngsta dottern. Låter som en väldigt skön ledighet, precis en sådan jag ville haft, fast det blev väldigt bra som den blev också.
    God fortsättning på dewt nya året, hoppas det går bra för syster din.
    Kram/
    Berit

    SvaraRadera
  3. Så känner jag med - borde jobbat. Men vad tusan? ! Jag ska ju inte jobba på ledigheten, det hörs ju på namnet.
    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar