VivanDivan

VivanDivan

söndag 12 januari 2014

Soffmys, glöggtömning och lussekatter

God morgon sötnosar! Här är jag som vanligt uppe tidigt. Idag tänkte vi att vi skulle utnyttja den korta tid de har allmänhetens åkning i ishallen i pyttestan och åka lite skridskor. Dock dök det upp ett problem nyss. Trodde att Felix free-running skulle börja nästa vecka men det börjar tydligen idag och är samtidigt så vi får se hur det blir. Han kanske kan missa första gången och ändå vara med sen…måste kolla det. Emilia fick “konståkningsskridskor” i julklapp som hon är riktigt sugen på att testa och jag köpte mig ett par nya faktiskt här i veckan då mina gamla 20 år gamla är puts väck. Kanske i o f var dags med ett par nya då :)

Igår var vi riktigt lata på eftermiddagen. Hade tänkt städa och börja riva tapeter i allrummet uppe som vi tänkte renovera nu men jag orkade helt enkelt inte. Det fick bli soffmys istället och så tömde vi glögg-förrådet. Det fanns några slattar kvar faktiskt. Vi gjorde ett försök redan förra helgen men tänk, det fanns en varsin mugg kvar ändå :-). Till det blev det förstås hembakta glutenfria lussekatter. Men julen har jag faktiskt inte städat bort än. Julgranen barrar inte ett dugg så jag tror den får leva kvar några dagar till liksom stjärnor och stakar. Tomtar blir nog bortplockade idag kanske.

DSC_0316DSC_0317DSC_0318DSC_0319DSC_0320DSC_0327

Ha nu en skön dag alla söta så hörs vi sen

Puss & Kram
/Vivvi

3 kommentarer:

 1. Hi hi... kul ord du hittat på glöggtömning...det hade vi igår också och hela julen är bortstädad och puts väck här, då kom snön. Lite retsamt kan tyckas nu när jag har lagt in första växeln i väntan på våren.
  Kram till dig och hoppas din syster mår bättre.
  Marika

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag undrar om du nyligen har köpt den randiga tröjan med guld text som du hade på dig i ett inlägg tidigare!
  Kram Sanne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Ja det var ganska nyligen jag beställde den från Lindex webshop. I början av december. Dock ser jag inte att den finns var där men kolla om du har någon lokal Lindex-butik :)

   Kram
   /Vivvi

   Radera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar