VivanDivan

VivanDivan

lördag 4 januari 2014

Lyx eller budget–Saint Tropez

Hej vänner! Vart sjutton tar dagarna vägen? Har nog aldrig varit med om en ledighet som gått sååå fort. Nu är det bara ett par dagar kvar innan det är tillbaka till allvar igen och nej, jag känner mig faktiskt inte redo. Känner inte att jag är klar än med min ledighet. Har inte gjort hälften av vad jag velat göra utan dagarna har liksom bara runnit iväg. Liksom den här dagen. Vädret gör ju inte saken bättre. Grått, trist, sollöst och ösregn vilket gör det i stort sett omöjligt att spendera några längre stunder ute och barnen är rastlösa.

Innan jul här när reorna började var jag på det stora shoppingcentret och in på en butik jag inte sett förut där – Saint Tropez. Visst har jag sett märket förut men inte hur mycket fint de faktiskt har och jättebra priser. Ok, lite kopievarning på en del andra lite dyrare märken men vad gör det. Bl a tycker jag de “rippat” en del plag från Hunky Dory, Beck Söndergaard och AJ 117 Project. Men till halva priset och är det sen rea blir det inte många kronor för en juste tröja som denna jag köpte nedan. Hunky Dory-varianten kostar 1299 kr och denna Saint Tropez 599 och så betalade jag halva priset på det så 298 kr vilket ju ger 1000 kr billigare än Hunky Dory-varianten till fullpris (som i o f säkert också går att hitta på rea nu men ändå….)

DSC_0148DSC_0149DSC_0151DSC_0152DSC_0153DSC_0154DSC_0156

Nu ska jag i a f gå och ställa mig i köket och fixa iordning kvällens middag som kommer bli en lammstek…det var länge sen och sååå gott…

Puss & Kram

/Vivvi

3 kommentarer:

 1. Snygg tröja på snygg tjej:)
  Nu måste jag kanske köpa den också!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Shit så snyggt! Skulle välja budget alla dar i veckan.
  kram Helena

  SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar