VivanDivan

VivanDivan

onsdag 29 januari 2014

Svar på tal…och rosa piff…Voluspa och tulpaner

God morgon vänner! Igår hade vi gympa och balett i vanlig ordning och jag var sådär jobbigt sen dit då det börjar fem och jag hade ett möte som slutade kvart över fyra så jag kom precis 17:00 inklampande och med andan i halsen. Men det gick bra ändå och det var en jätterolig träning och tror våra små gymnaster tyckte det också :)

Igår skrev jag om att jag vunnit en tävling igen och fick då två kommentarer som jag tänkte jag skulle svara på lite samlat såhär, eller ge min åsikt av saken. Olika åsikter kan vi ha och ingen behöver vara rätt eller fel, det vill jag poängtera men tänkte jag skulle väcka debatten lite i a f genom att ge min syn på saken. För det första, jag anmäler mig till väääldigt många tävlingar. Tycker det är superkul och man förlorar ju liksom inget på att tävla när tillfället bjuds. Så ibland vinner jag och jag blir ju oerhört glad förstås. Såna där små “booztar” i tillvaron. Lyckoglimtar som lyser upp en trist vardag. Och varför skulle INTE jag kunna vinna bara för att jag har en blogg? För det var lite det kommentarerna gick ut på. Att det bara var “kända” med stora bloggar som vann tävlingar. För det första vill jag då säga att jag har INTE en stor blogg, är inte känd och vääääldigt lite sponsrad. Får lite rabatter nån gång här och där men inte mer än så. För det andra är mitt Facebook-konto helt skiljt från min blogg. Finns liksom ingen koppling annat än om någon känner igen mig på bilderna. Använder ju mitt riktiga namn på Facebook. Så tävlar jag på Facebook går det INTE genom bloggen överhuvudtaget utan är bara lilla jag som tävlar på precis lika villkor som alla andra. Jag har tur, det medger jag men det kan jag väl inte rå för. Ska jag sluta tävla då för att vara snäll mot resten av världen. Ja, visst det kan jag väl göra för all del men jag måste väl ha samma rätt som alla andra att tävla? Eller? Och må så vara att några få företag låter “kändisar” vinna. Det har jag absolut ingen insyn i och har aldrig märkt överhuvudtaget att det skulle vara så. Jag tror faktiskt inte ens att det är så. Och det är min åsikt. Sen klandrar jag ingen för deras åsikt och ni får tycka och tänka vad ni vill, det är helt upp till er men detta är min syn på saken :) Så min grundtanke är att vi ska unna varandra lite lycka och tur. Vi behöver det allihop och jag hoppas ni som tycker att ni aldrig vinner vinner nästa gång. Så ge aldrig upp, plötsligt händer det :)

Och totalt off topic, men tycker jag kan bjuda på lite vackra bilder idag. Blommor och doftljus och rosa, det är också sånt som ger mig små lyckoglimtar i vardagen och piggar upp i vintermörkret. På våren vill jag ha rosa och i köket har nu små rosa detaljer tittat in. Fick världens underbaraste dofljus av min käre man i julklapp från Voluspa. Doftar verkligen ljuvligt och burken är sååå fin. Rosa tulpaner och andra rosa blommor har också tagit plats då julsakerna åkte ut. Underbart :)

DSC_0655DSC_0659DSC_0656DSC_0661DSC_0657DSC_0658DSC_0660DSC_0613DSC_0611

Den fina vasen jag har tulpanerna i är från House Doctor, ljusstakarna Country House i Västerås, krukor lite varstans som jag knappt minns då de inte är nya och, ja, är det något ni undrar är det bara att fråga :)

Puss & Kram
/Vivvi

3 kommentarer:

 1. Hej, vinsterna är du värd bry dig inte om avundsjuka människor. Tror folk det är lättare att vinna om man har en blogg tycker jag de ska starta en så får de också bättre chans på vinsterna!!!!!?. Tack för att jag får läsa din fina blogg Marie

  SvaraRadera
 2. Håller med ovanstående- sicket skitsnack att du skulle ha nån slags "förtur" Tävla på och är du och jag i samma tävling och du vinner lovar jag att bli glad för din skull:-)

  SvaraRadera
 3. Tjusiga rosor! Har likadana på köksbordet själv :)
  Vart tog dagens vägen?!
  Kram A

  SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar