VivanDivan

VivanDivan

onsdag 29 januari 2014

Dagens “jag assar mig själv”

Goddagens vänner! Lite bitterf-igt inlägg imorse kanske men det var inte meningen. Ville bara uttrycka min åsikt utan att på något sätt hoppa på någon annan med en annan åsikt :)

Men nu pratar vi inte mer om det. Har ni hört uttrycket “assa”? Det är motsatsen till “dissa” och jag använder det när jag vill hylla något, t ex mig själv. Har fått lära mig på någon kurs någon gång att man SKA våga assa sig själv när man är stolt över sig själv och gjort något bra. Och stolt över sig själv får man väl vara ibland? Eller hur? Har sagt det förut och säger det igen…FUCK JANTE! Idag är jag faktiskt j-igt stolt över mig själv. Jag bestämde mig nämligen idag på lunchen att jag skulle flexa ut på eftermiddagen och köra den där tentan som så magiskt försvann för mig i fredags (skrev om det här). Fick liksom bara ett ryck och så körde jag och det gick hur bra som helst. Inte alla rätt som jag hade som målsättning men 92% fick duga. Och nu kan jag lägga ytterligare en utbildning och avklarad certifiering bakom mig. Men blir ju förstås sugen på att köra fortsättningen och bli den 8e i Sverige med en “professional” variant av denna certifiering. Få se om jag orkar ta tag i det nu eller om jag väntar lite…

Nöjd och glad är jag i a f idag och jag tror det kan firas med lite vitt vin och räkor ikväll. Tänkte inte på det imorse men dagens outfit var ju också lite festligare än normalt då jag valde klänning. Inte min mening att skriva tentan idag men kanske blev peppad av klänningen he he. Den kommer i a f från Pernilla Wahlgren Collection och jag har sparat och sparat på den till något festtillfälle men imorse såg jag den i garderoben och tänkte, nej, var för ska jag spara på ett sånt fint plagg. Med lite tjockare strumpbyxor, Ldri-stövlarna och sjal från By Malene Birger tycker jag den gott duger till vardags också :) Jag gillar verkligen att testa gränserna för vilka mönster som matchar ihop. Gränsfall med sjalen och klänningen men på något sätt tycker jag att det funkar…vad tycker ni?

DSC_0675DSC_0671DSC_0672DSC_0673DSC_0674DSC_0676DSC_0677DSC_0678DSC_0679

Puss & Kram

/Vivvi

4 kommentarer:

  1. Härligt att det gick bra. Du är cool som alltid, jag gillar stövlarna tokmycket.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Där kom dagens, tjusigt!
    Kram A

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar