VivanDivan

VivanDivan

lördag 4 januari 2014

Klart kissekatten ska ha filé på nyårsafton

God morgon alla rara! Igår kväll var jag helt galet trött. Vi åt jättegod potatisgratäng och fläskfilé som T tillagat men efter det rann liksom musten ur mig. Barnen ville titta på en  film och T skulle se nån sport medans jag faktiskt valde att gå och lägga mig i sängen. Tänkte att jag kunde ligga och zappa lite och kanske hitta något intressant att titta på på TVn men nej, jag somnade nästan direkt. Vaknade i o f sen ett par gånger dels när Felix kom in och ville något och sen när T gick och lade sig. Men förrutom det har jag sovit sen dess och vaknade inte förrän sju imorse vilket är sent för mig. Tror jag behövde en lång natts sömn efter några spända dagar.

Vi var i a f och hälsade på syster yster igår och hon verkar pigg och de har kontroll på allt som det verkar. Hon blir kvar på sjukhuset över helgen och ska göra magnetröntgen på tisdag för att se om det är några fler proppar men det känns ändå som detta kommer går bra och oron har lagt sig något. Åker dit idag eller imorgon igen så hon får lite sällskap :)

På tal om filé förresten så åt vi ju älgfilé på julafton och när det skärs kött i det här hushållet finns det två eller speciellt en liten ulltuss som sitter som klistrad nedanför bänken. Marlow the cat äääälskar rått kött. Köttfärs är en favorit och vilt känns ju ok att ge honom rått. Tror inte jag skulle ge honom gris men när det är egenskjuten älg känns det ok. Och som han älskar det och klart han skulle få på nyårsafton…:-)

DSC_0165

DSC_0157DSC_0158DSC_0159DSC_0160DSC_0162DSC_0164DSC_0167DSC_0168DSC_0170

Till slut fick han en egen tallrik med lite kött på. Snacka om nöjd kisse…

Och ja, jag vet att det är dålig uppfostran att han får tigga sådär men han är ju så söt och klart han är sugen. Jamar ju sådär gulligt att man faktiskt bara inte kan motstå att ge honom. Likadant när det skalas räkor men annars är han lugn och tigger aldrig vid matbordet. Så vi lider inte av det, han lider inte av det och då kan ju ingen annan drabbas heller eller hur? :-)

Puss & Kram
/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Så skönt att det går åt rätt håll med din syster - vilken jäkla mardröm. Oskar tigger inte heller vi bordet men däremot tigger han kel - mycket högljutt och bestämt :)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Skönt att den största oron för din syster har lagt sig och att du har nära att besöka henne. Lill-kissen är ju bara för söt. Skulle inte heller kunna motstå de ögonen. Kram!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar