VivanDivan

VivanDivan

torsdag 30 januari 2014

Vitt vin och räkor…klart man ska fira en onsdag

God morgon kära vänner! Igår dukade mannen upp till fest för att fira att jag klarade certifieringen igår. Lillördag och varför ska man inte kunna fira lite mitt i veckan sådär. Lite vitt vin och räkor bjöds det på med tillbehör. Ostar, kex, avocado med skagenröra, ägg och rostat bröd. Han hade t o m kommit ihåg att köpa glutenfritt till mig. Hur gullig man har jag inte? :-)

Det där med dukning är väl inte hans specialitet men vad spelar det för roll. Han lade ner sin själ i att fixa med lite gott och medans han donade i köket kunde jag ligga med datorn i knät, smutta på lite vin och titta på Hunger Games: Catching Fire. För övrigt en superbra film men jag gillar inte konceptet de ofta kör med trilogier eller där uppföljare väntas att det liksom slutar mitt i. Vill inte spoila men känns som att det var väl väntat. Sista delen i serien kommer de precis som de gjorde med Twilight att dela upp i två så två filmer till kommer man få njuta av. Men förstås blir det till att vänta till nästa vinter…suck…Men har ni chansen, se Hunger Games. Sååå bra och Jennifer Lawrence gillar jag jättemycket. Jordnära och snygg som få med en sund inställning till vikt och hälsa till skillnad från många andra i Hollywood som hetsas att bli pinnsmala plastik-offer.

IMG_3550IMG_3551IMG_3552IMG_3553IMG_3554IMG_3555IMG_3557IMG_3558IMG_3559

Visst ser det smaskigt ut? :-) Jag blev i a f jätteglad och tacksam för den gesten. Min fina T….

Puss & Kram
/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Mmmmmser gott ut.....vilken bra middag!
    Kram Titti

    SvaraRadera
  2. Varje dag är värd att fira!! Jag tycker man ska äta och drick det som faller en in oavsett vilken veckodag det är:) så ni gjorde helt rätt i att mysa en vanlig onsdag. Grattis förresten!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar