VivanDivan

VivanDivan

tisdag 21 januari 2014

Två reafynd…vinrött gillar jag mycket inser jag

God morgon vänner! Igår satt jag och pluggade till nio ungefär och sen gick ögonen i kors så då lade jag mig i sängen och tittade på en för mig ny serie igen “Once upon a time”. Trodde den skulle vara urfjantig men faktiskt riktigt riktigt bra. Bygger ju på gamla sagor som Snövit och Askungen och alla kända sagofigurer dyker upp men samtidigt nutid och det är både spänning, drama och kärlek. Gillar den faktiskt och plöjde ett par avsnitt innan jag somnade.

Idag efter jobbet drar gymnastiken och baletten igång igen för mig och barnen. Och det där skjutsnings-pusslet men vi är väldigt bortskämda än så länge här för T har varit på hemmaplan och jobbat ända sen jul och det känns jättelyxigt. Är ju van att han ligger borta en hel del i veckorna och det gör sååå himla mycket skillnad när man är två som sköter det dagliga. Ni som har det liknande förstår nog vad jag menar…

Men nu måste jag i a f visa två fina reafynd (70% rabatt) som jag gjorde här tidigare efter jul. Gillar verkligen årets innefärg vinrött och detta kombinerat med animalprint som jag också älskar i form av leopard går ju bara inte att motstå. Tröjan jag pratar om är från Maison Scotch och till hittade jag ett par vinröda byxor från HunkyDory. Tror t o m att det var 80% rabatt på dem för jag betalade bara några hundralappar för dem. Har för mig att de var riktigt dyra när de kom i höstas men på rea till 80% är det ju inte så dumt :-) Sjalen är från By Malene Birger och skorna UGG. Så idag kombinerar jag både leopard och zebra…japp, jag löööööv animal prints.

DSC_0512DSC_0513DSC_0514DSC_0515DSC_0516DSC_0518DSC_0519

Tjolahopp alla glada så hörs vi senare.

Puss & Kram
/Vivvi

1 kommentar:

  1. Snyggt! Du klär verkligen i vinrött. Jag älskar också "animal prints", det kan man aldrig få för mycket av :-)
    Kram
    C

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar