VivanDivan

VivanDivan

tisdag 28 januari 2014

Är man en turgumma or what?

Hola chicas! Hur har ni det? Inatt har det återigen snöat lite här så det är sådär underbart pudervitt ute. Väglaget var väl i o f sådär men den vägen jag åker är det rätt mycket trafik och sån där “räckes-väg” så det blir lätt kö och går inte så fort direkt. Bara att följa strömmen och gilla läget. Liksom ingen idé att försöka köra om och mig är det inga problem för för jag brukar vara ute i god tid och behöver inte känna stressen som jag ser en massa andra trafikanter som verkar ha. Sååå mycket dårar man ser ute på vägarna varenda dag som ska om till varje pris och det skapar ju både ojämn takt i trafiken samt är livsfarligt för både dom själva och alla andra. Och ofta kanske de vinner nån minut eller två på sin tokkörning. Nej, mer lugn och ro i trafiken vore önskvärt :)

Hörrni, före jul här vimlade det ju av julkalendrar på Instagram och Facebook. Många företag som lottade ut både det ena och det andra. Och kan man tänka sig. Den här turgumman råkade visst vinna två utlottningar från fina Ester Elenora. Blev alldeles chockad och det var nästan pinsamt men men, glad och tacksam blev jag för båda plaggen var finingar jag trånat lite efter så det blev så bra så :)

Den ena tänkte jag visa här idag och det är den underbara paljettglittrande koftan som är sååå varm och skön och go samtidigt som den är lite fin i kanten sådär. Till den har jag jeans Please och blus G-star (gammal). Skor UGG.

DSC_0662DSC_0663DSC_0664DSC_0665DSC_0666DSC_0667DSC_0668DSC_0670

Puss & Kram
/Vivvi

4 kommentarer:

 1. Vad roligt, stort GRATTIS!! Koftan ser väldigt snygg ut på dig!
  Kram,
  Annelie

  SvaraRadera
 2. Grattis till fina koftan !
  Ddet känns dock lite konstigt med alla dessa utlottningar, det spelar ingen roll hur många man är med i, det är alltid de
  med "kända" bloggar som vinner.
  Skulle kanske behövas en notarius publicus vid dragningarna.
  Och nej, jag är inte avundsjuk, vill bara att det ska gå rätt till, annars är det ju ingen idé att vara med.

  SvaraRadera
 3. Håller med dig ovan, de kända vinner oftast. Det är lite konstigt!?

  SvaraRadera
 4. Grattis, jättefin!
  Har skärp jag är jättenöjd med men kollade även in ett brunt liknande ditt. Men det var ju så TUNGT, jeansen hade ju hasat ner av tyngden. Så tungt är inte mitt svarta...
  Kram

  SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar