VivanDivan

VivanDivan

onsdag 1 januari 2014

Nyårsklänningen och jag passar INTE i rött läppstift!

Halloj igen! Alltså det här måste gå till historien som århundradets tråkigaste dag. Fy sjutton vad lata vi har varit idag. Jag har inte rört mig ur soffan knappt på hela dagen. Har varvat spikmattan mot icke spikmattan och kollat på fler kalkonfilmer…usch så slö och nu känns dagen helt bortkastad. Men men, så blir det ibland och imorgon tar vi nya tag och hittar på någon aktivitet av något slag. Måste ut känner jag så det spelar ingen roll om det regnar…imorgon ska vi UT och få frisk luft…

Tänkte i a f att i brist på annat flasha min nyårsoutfit från igår. Bortse från skorna för de satte jag på mig bara för fotograferingen och de passade inte alls ser jag nu men klänningen är verkligen en favorit. Har haft den en handfull gånger nu på julfester, julbord, julafton och så igår på nyår men har nog aldrig lyckats fota den innan :) Sååå himla skön och känns som att gå runt i nattlinne nästan men ändå är den elegant på något sätt i all sin enkelhet. Drapering och omlottkjol fram och spetsinfällning i ryggen. Den kommer från By Malene Birger och jag köpte den på Frontrow Living i Västerås tidigare i höstas just med tanke på julens festligheter. Den är liksom lite förlåtande mot en proppfull och mätt mage också :) Borde gå att hitta på rea nånstans nu…

För att göra outfiten lite gladare tänkte jag att jag testar ett gammalt rött läppstift jag fått någonstans ifrån för länge sen. Men fy, där blev jag påmind om varför jag ALDRIG har läppstift. (Normalt bara läppglans). Herregud så jag INTE passar i läppstift…fy sjutton så gräsligt. Ni får inte ens se några närbilder för det var verkligen hemskt. Men men, testa får man. Dock inte så poppis hemma heller. Både T och barnen skrattade åt mig ha ha….

DSC_0251DSC_0252DSC_0253DSC_0255DSC_0256DSC_0259DSC_0261DSC_0262

Har ni haft lika trist dag som jag? Eller har ni varit aktiva och nyttiga? Kanske nya nyårslöften som påbörjas om sundare och aktivare liv? Själv har jag inga nyårslöften annat än att jag lovar att älska min familj om möjligt ännu mer, vara en så bra människa jag bara kan vara och göra det bästa av året som kommer.

Puss & Kram
/Vivvi

11 kommentarer:

  1. Vi har varit lika avancerade idag som ni ;-). Snart blir det hemmagjord pizza och någon film. Imorgon blir det back on track igen! Du är supersnygg i klänningen! jag tog aldrig någon av mina utan det blev toppen i samma MB-serie, den är i samma material och har spetsrygg.Superskön! Till den satinbyxor. Kändes lagom.

    Ha en skön slapparkväll!

    kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Låter inte dumt alls. Ibland är det faktiskt bara såååå himla skönt med såna dagar :)

      Kram
      /Vivvi

      Radera
  2. Var kan jag hitta ett sånt halsband som du har? Du är så fin i klänningen :)
    Kram Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla Anna! Halsbandet är köpt på Tullhuset och är ett U it's You. Vet inte om det finns i webshoppen men ring och kolla för det fanns flera kvar i butiken före jul i a f :)

      Kram
      /Vivvi

      Radera
  3. Vad kostade halsbandet?
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tror själva kedjan kostade 599 och berlocken 499 om jag inte minns fel. Kommer inte riktigt ihåg då jag köpte ett par andra grejer samtidigt men runt en 1000-lapp tror jag hela halsbandet gick på.

      Radera
  4. Jag håller med om att detta är en ganska trist dag....soffhäng och ingen ork till något annat haha. jag skippar också de där nyårslöftena....(du är supersnygg....även i rött läppstift) Kram Anette

    SvaraRadera
  5. Supersnyggt! Jag tycker inte läppstiftet var så fel, men jag tror ett mer rödlila (bärigt) läppstift varit snäppet snyggare på dig.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Fin du var i klänningen!

    Här har det tagits en PW och skruvats bord, full fart som vanligt ;-)

    Kram
    Helen
    www.vitaestilo.se

    SvaraRadera
  7. Här är en till som inte gjort någonting, bara slöat i soffan o haft det skönt. Snygg som alltid o jag tycker du är fin i rött läpostift. Ha en härlig start på 2014. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  8. Hahaha vilken skön rubrik :) Jag ser inte heller klok ut i rött läppstift och brukar köra brunrosa eller "läppfärgade" varianter. Just nu är tjocka pennor från Clinique och Dior favoriterna.
    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar