VivanDivan

VivanDivan

lördag 14 augusti 2010

Höstens modemåsten

Lördag, kanonväder ute men av nån anledning känner jag inte för att vara ute och slurpa ur det sista av sommaren. Ser fram emot hösten nu och har börjat spana efter höstens trender. Man ser ju alla "kända" modebloggares listor men jag vill ha en egen lista. Har därför börjat lista mina modemåsten inför hösten och här är 10 saker jag inte kommer kunna vara utan.

1. "MC"-boots
Mjus Brun skinn boots redan inskaffade.
2. Sko med inbyggd platå/kilklack


Dessa från Dolce & Gabbana och är såå sjukt snygga. Finns dock budget variant från Nelly Shoes nedan som jag gillar.
Marble Wedge SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COM

3. Jeansskjorta


New Western Denim Dress SEK 1299, G-star - NELLY.COMG-star skjorta. Snyggt både till leggins med stövlar eller till jeans både med och utan skärp i midjan.

4. Militärgrönt

Odd Molly Monoke T88 i military. Finns så mycket snyggt army inspirerat till hösten. Var faktiskt in på Lindex och såg en hel del fina kavajer i militärstil. Som nedan. Älskar stilen och färgen så jag kommer frossa i det i höst
Lindex Shop Online - KavajGillar även camouflage shortsen från Only nedan. Snyggt med ett par svarta leggins eller strumpbyxor och stövlar i höst.

Sly Combat Shorts SEK 199, Only - NELLY.COM
5. Country/flanell/rutigt

 Skjorta från G-star. Finns mycket snygga lite oversize skjortor i rutigt. Har varit lite emot det förut men nu tycker jag det är riktigt schysst med kraftiga boots och jeans eller leggins. Kan faktiskt göra det riktigt dressat med en kavaj över eller går att sätta ett snyggt skärp i midjan för att markera.

6. Kavajer, kavajer, kavajer

Har inte riktigt varit min stil förut men nu känner jag mig rätt bekväm i det, framför allt på jobbet. Blir enkelt dressat och jag gillar speciellt modet med markerad midja och välmarkerade axlar som kommer i höst igen och det får man lätt med en figursydd kavaj. Gillar dock oversize kavaj också. Går att göra så enkelt med en enfärgad top eller skjorta under. Godingen på bilden är G-star och den är redan min :-) Lööööv it!

7. Djurmönstrat


Marble Wedge SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COMBörjade redan förra året att köpa en del leopard- och zebramönstrat och det verkar som trenden håller i sig. Kanske kommer jag våga mig på ovan sko från Nelly Shoes. Urläckra tycker jag. Eller ska man satsa på en leopardjacka i fuskpäls från Topshop nedan. Nice men riktigt vågat i lilla Sala. Har redan en fuskpäls så denna kommer nog inte få flytta in hos mig i höst men snygg är den.


8. Spets
Sweet Lace Dress SEK 229, Club L - NELLY.COMGillar spets och det kommer bli stort i höst. Snyggt både till fest och under en kavaj till jeans till jobbutstyrsel. Denna budgetvariant från Club L finns på Nelly. Kommer nog dyka upp mycket mer inom kort att välja på.

9. Genomskinligt



Ruth Blouse SEK 599, Monrow - NELLY.COMJag gillar ju det svenska märket Monrow och jag är helt säker på att de kommer komma med massa snygga, feminina och skira tunikor som denna till hösten. Känns kvinnligt och går lätt att tuffa till med en tuff skinnjacka i MC-modell t ex eller markera midjan med ett brett skärp. Älskar tunikor, då behöver man inte tänka på att gå och dra in magen hela tiden. Fast just det, ska ju börja hårdträna nu hade jag tänkt så rutorna kanske kommer tillbaka snart he he....


11. Acccessoarer
Jag har alltid varit rätt dålig på accessoarer men jag ska verkligen koncentrera mig på att få till mina outfits med nya accessoarer. Har så himla mycket kläder och måste lära mig att variera dem med olika accessoarer. Kommer sikta in mig på scarfs som är bra att dölja bleka halsen med. Armband i olika stilar. Älskar dem från Humanity nedan och då ger man ju en slant till välgörenhet också. Snygga halsband och örhängen finns det ju också massor. Har lite svårt för stora smycken men i höst ska jag träna. Skärp gillar jag, speciellt sådana som markerar midjan och älskar dem från H&M som man knyter. Och diadem och hårband kan man ju använda trots att man har kort hår. Finns massa snygga håraccessoarer.  Klockor kan också göra en outfit och jag älskar klockor. Just nu är favoriten JetSet Addiction från Ur&Penn. Har en vit men till hösten kan jag tänka mig fler färger för att sätt lite färg på de höstiga och mörka kläderna. Hittat lite bilder på snygga accessoarer som jag kan tänka mig i höst.



Page I Am Scarf SEK 179, Pieces - NELLY.COMScarf från Pieces

Visit hm.com
 Skärp H&M

Lindex Shop Online - ScarfScarf Lindex

Isla Hairba SEK 149, Rules By Mary - NELLY.COMDiadem Rules by Mary
Nilla SEK 1599, Dagmar - NELLY.COMHalsband Dagmar
Odd Molly armvärmare

Humanit for all armband


Jet Set Addiction klockor

Så, nu tror jag att jag har en lista jag är nöjd med. Få se vad av detta som inhandlas till slut.
Tack för mig
Kram

2 kommentarer:

  1. hallå...
    Kul med dina bilder...
    Gillar speciellt kavajen från G-star!!
    Hittar inte den någonstans...var köps den??
    TAck CArina

    SvaraRadera
  2. Hej Carina! Det var ju tre år sen tyvärr jag skrev det där inlägget så kavajen kanske blir svår att hitta men jag var i Barkarby outlet i våras och där fanns den faktiskt på G-stars butik. Kanske värt att kolla om du vill ha den. Har den själv och det är min absolut mest använda kavaj :)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar