VivanDivan

VivanDivan

tisdag 13 augusti 2013

Back in business

Halloj vänner! Det blev inget bloggande igår för jag var såååå himla trött efter magundersökningen. Inte världens trevligaste undersökning precis och jag fick både smärtstillande och nåt lugnande så jag var lite groggy kan jag säga. När vi kom hem lade jag mig i soffan och somnade och sov tills det var dags att gå och lägga sig på riktigt. Meeeeen, nu är det gjort och de hittade inga konstigheter heller. Tog några prover som ska analyseras men inga uppenbara konstigheter så det var ju skönt. Eller ja, på ett sätt hade det ju varit skönt om de hittade något som var knasigt så jag fick reda på vad jag skulle göra åt min mage men nu får vi luska vidare och nästa steg var tydligen att göra gluten- och laktos-tester. Vet inte alls om det kan vara problemet men men, vi har en väldigt bra försäkring på jobbet där man faktiskt får den hjälp och utredning man behöver på kort tid och det är jag tacksam för.

Men som sagt inget bloggande igår, unnade mig lite datorfritt. Lade dock upp några bilder på Instagram så vill ni ha koll på mig så följ mig där vettja…(VivviLouice heter jag)

Men idag var det alltså tillbaka till jobbet igen efter semestern och jag var superladdad. Faktiskt kul att gå upp imorse och göra sig iordning och åka iväg till vardag och rutin igen. Träffa kollegor och ta tag i nya spännande projekt. Japp, det kommer bli en bra höst tror jag :)

Dagens idag blev kjol och blus från Valerie och skor H&M. Gillar verkligen de här budgetskorna och de finns att klicka hem på H&M nu för 349 kr. Sköna och lätta att gå i också så bara plus plus…Kjolen och blusen är från i våras och går säkert att hitta på rea nånstans. Såg att Creative Lounge hade något ex kvar av kjolen. Superhärlig färg som jag tycker skulle kunna matchas till svart överdel och svarta strumpbyxor i höst också. Alltid kul med en färgklick även på den mörka årstiden eller hur?

DSC_0952DSC_0953DSC_0954DSC_0955DSC_0956DSC_0958DSC_0960DSC_0962DSC_0966

Så nu är vi igång igen med de ändlösa dagensinläggen he he.

Puss & Kram
/Vivvi

4 kommentarer:

  1. Himla snygg dagens fina du! Hoppas de lyckas lista ut vad som gör att magen bråkar..
    Kram

    SvaraRadera
  2. Vad fräscht med den gula kjolen. Man blir så glad och uppiggad av den färgen. Håller tummarna för att du snart får besked om magen. Kram!

    SvaraRadera
  3. Skönt att underökningen är gjord.....
    Valerie gör verkligen vackra kläder.......
    Kram Titti

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar