VivanDivan

VivanDivan

torsdag 8 augusti 2013

Igår lättade en sten från mitt hjärta

God morgon fina vänner! Hur har ni det? Vet ni igår lättade en sten från mitt hjärta som legat och gnagt i ett halvår om inte mer. Det hände en sak i höstas som har varit en pina och rena pesten nu ända sedan dess. Jag har varit ledsen, arg, sårad och det har gjort ont. Men jag bestämde mig för att ta tag i det och göra det jag måste för att få ro. På vinst eller förlust för jag visste ju inte utgången men så igår hände det och idag vaknade jag med en sådan lättnadskänsla att det var nästan galet. Allt kanske inte är som förut men det onda har gått över och jag kan se framåt och känna att det kommer bli bra...

Som ni kanske förstår vill jag inte gå in närmare på vad det gäller men ville bara dela med mig lite av min lättnad jag just nu känner och tipsa om att ta tag i saker som gnager i en. Det blir inte bättre av att gå och älta och fundera. Att göra något åt saken kanske gör det värre men då har man i a f försökt. Och att inte försöka gör ju inte något bättre...eller hur? Livet är för kort för att gå och fundera och vara bitter. 

Jaha, det var veckans kloka, eller sommarens kanske. Här har ju semesterhjärnan gått på lågvarv men nu måste jag börja ladda den igen inför nästa vecka då det är back to work och allvar....:)

En liten dagens kan ni väl få också. Eller gårdagens rättare sagt. Det klarnade ju upp under dagen och jag tog fram stativet och dammade av det och körde lite utomhusfoton...Linne Odd Molly, shorts Please, skor Ldir och jacka Please.
Önskar er en underbar dag alla söta och påminner om Bloppisen som är i full gång. Kanske fyller på den t o m för jag har lite till jag glömde fota igår. In och kika här

Puss & Kram
/Vivvi


7 kommentarer:

 1. Tyvärr är du alldeles för dyr på dina bloppis priser! Kolla in priserna på Tradera, dom dalar mer och mer.Ett tips bara!!
  MVh A

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset :) Jag vet att jag kanske satt lite högt men skrev ju också att man får komma med motbud :) Tror nog jag har lite separationsångest från sakerna och därför kanske jag omedvetet sätter högre än jag tror jag kommer få :) Men jag är som jag skrev inte omöjlig :)

   Ha en fin dag
   /Vivvi

   Radera
 2. Så fin du är i outfiten och vad skönt med lättnad. Vet precis. :)
  kram

  SvaraRadera
 3. Åh det där med att ta tag i nåt jobbigt och sen se "ljuset" är gott för själen. I relationer allra mest. Skönt Vivvi!! kram

  SvaraRadera
 4. Men vad skönt att det är bättre :) Du hade förresten helt rätt ang LdiR, skönaste på lägen samt hur snygga som helst.
  Kram

  SvaraRadera
 5. En del plagg på bloppisen är det nog svårt att sälja, lika bra att lägga dem direkt till någon
  klädinsamling. Det är svårt att sälja plagg från kedjorna som inte är riktiga märkesplagg
  Tyvärr.
  /c

  SvaraRadera
 6. Jättesnygg idag.....som vanligt <3 Skönt att få saker lättat från axlarna! Bra gjort!

  Jag vill gärna köpa klänning nr 13. Kan du vänta till barnbidraget? Mycket fint men för smått....klänningen är till dottra mi ;)

  Ktam! Sanna (naimiez@gmail.com)

  SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar