VivanDivan

VivanDivan

fredag 9 augusti 2013

Tropicarium

God morgon vänner! Sista skälvande dagen på semestern idag och jag har faktiskt inte den där klassiska ångesten alls inför att börja jobba nästa vecka. Har haft en lång, skön och toppen semester på alla vis och vädret har man ju inte kunnat klaga på heller :) Så det ska bli lite roligt att komma tillbaka till jobbet. Dock kan ju värmen och sommaren få hålla i sig ett tag till tycker jag. Är inte riktigt redo att ta fram höstkläderna än.

Ikväll ska vi ha några vänner över på kräftskiva och det ska bli trevligt. Sen har barnen lek-dejter i helgen och jag ska nog inte göra mycket alls faktiskt. Kanske äntligen ta tag i lite målning av trädgårdsmöbler om vädret tillåter. Hade tänkt göra det i veckan men det blev visst lite regn :)

Tänkte i a f att ni skulle få lite fler semesterbilder dock. Var ju på Kolmården för nån vecka sedan och då även på Tropicarium som ligger bredvid men visst inte är samma företag så man fick betala separat inträde. Jättefint akvarium med stora hajar, fiskar, ormar, spindlar och apor mm.
De här små aporna sprang lösa i terrariet och gissa om jag blev chockad när en person kom fram till mig och informerade mig om att jag hade en apa som höll på att krypa ner i handväskan. Dock inte med på bild då jag hade fullt sjå att få bort den :)Man fick testa att stoppa ner händerna i akvarium med såna här doktorsfiskar som bl a finns i fiskspa. Lite läskig känsla


Emilia tyckte det var jättekul men Felix vågade inte riktigt


Pirayor


En stor tank med rockor. Även där fick man stoppa ner händerna och klappa


JAWS eller?


Riktigt stora hajar hade de


Kolla Nemo!!!!

Utanför fanns en låtsaskrokodil och vad är det första man normalt tänker då om man är sju år? Den stoppar jag in huvudet i munnen på :-)


Lillbrorsan vill också testa


Nu ska jag förbereda lite kräfttillbehör här inför kvällen.

Ha det gott bloggisar så hörs vi senare

Puss & Kram
/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar