VivanDivan

VivanDivan

onsdag 21 augusti 2013

En outfit…två olika skor

God morgon! (Update: Inlägget ville visst inte bli publicerat imorse så jag gör det nu istället men en god morgon i efterskott då till er alla hi hi).

Som många av er fattat gillar jag att experimentera med olika outfits och blandar lite friskt. Ibland blir jag jättenöjd och ibland funderar jag i efterhand “hur tänkte jag nu” men jag vill verkligen försöka köra min stil och inspirerar jag någon så är ju det också kul. Och ett sätt att förändra en outfit är ju att använda olika accessoarer till. Till exempel olika skor för antingen en mer “fin” framtoning eller en mer “casual” och sportig eller tuff. I morse testade jag två olika par till min kjol och topp från Vila (reafynd som totalt gick på 150 kr, not bad at all :))

Först ut testar jag med kilklackar från Replay

DSC_0001DSC_0002DSC_0003DSC_0004DSC_0005

Sen bytte jag och testade mina Airstep till också. Tycker det blev en helt annan typ av outfit och det är ju sånt där jag tycker är så kul.

DSC_1111DSC_1112DSC_1114DSC_1115

Vilken gillar ni bäst (eller sämst om ni tycker båda är anskrämliga förstås)?

Puss & Kram

/Vivvi

6 kommentarer:

 1. Föredrar kanske de översta men det är kul med lite tuffare stil också!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Jag föredrar nr 2, tycker det är fint när man tuffar till det.

  Gick på 50-årsfest i sidentunika från OM och snörkängor i svart. Såg hundra gånger roligare ut, och personligare, än t.ex. pumps eller liknande hade gjort. Knöt dem inte helt heller. Maken tyckte det såg lite punkigt ut.

  Trivdes som 17 i den outfiten!

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Snygg outfit o visst är det kul att förändra en outfit med tex olika skor eller smycken. Tycker båda stilarna funkar o vilket fynd toppen är. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. Snyggt med båda tycker jag, och stassen är verkligen snygg.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Åh så snyggt gillar båda men översta bäst :) verkligen snygg topp animalprint it is GILLAR't verklihågen å att du exprimenterar ger min inspiration kraft tackar jag för :)!! GO girl kör på såhär klart bästa bloggen av idag !!

  Stora kramar till dig fån mig
  /Tina

  SvaraRadera
 6. Översta är bäst, men som några sagt tidigare om dessa skor, de är ju för små! Tårna ska ju inte vara utanför.
  Annars är de klart bäst.
  /CK

  SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar