VivanDivan

VivanDivan

onsdag 7 augusti 2013

Lite kalas

God morgon alla glada! Oj oj oj vilken tryckande luft det är just nu. Tyckte det var lite kyligt och blåsigt igår kväll och så kom regnet inatt så jag förutsatte att det skulle vara lite svalare idag men oh my god när jag öppnade dörren för en stund sen. Såååå kvavt men ingen sol här inte utan bara moln och tryckande värme. Och det känns i huvudet rätt rejält kan jag säga. Vi har ju min systerdotter här hela veckan då min syster jobbar och hon inte har någonstans att vara och igår kväll kom syster yster hit efter jobbet och vi grillade lite kycklingklubbor och drack ett glas rosé och pratade strunt hela kvällen. Myyyys...

Idag ska jag göra ett ryck och tvätta sofföverdrag och överkast mm då jag misstänker att det är helt ok torkväder (förutsatt att det inte börjar regna) Så skönt att få avklarat lite såna där praktiska grejer också på semestern. Vi har ju några hmmm soffor och nästan alla är vita (totalt tre treor, tre tvåor, en fåtölj och en fotpall) plus överdragen till matrumsstolarna och en hög överkast. Då blir det några maskiner :)

Funderar på om jag ska lägga upp en liten bloppis mot kvällningen. Få se om jag hinner fota. Har en hel hög grejer jag tänkte försöka hitta nya hem åt. Så håll utkik....

Men först lite bilder från Felix kalas. Han fick ju tre stycken totalt med släktingarna. Barnkalaset tar vi när skolorna dragit igång tror jag. 

Kolla kolla, rätt antal ljus i den här tårtan :) Vi kör nästan alltid sån där Pavlovatårta när det vankas storkalas. Räcker till många, går knappt att misslyckas med och den är ju så god med färska bär.


Dukade ute förstås men flyttade ut bordet i skuggan för det var sååå varmt


Felix favoritkakor är ju ett måste


Sen gjorde jag det enkelt för mig och köpte färdiga Delicato-kakor. En kärleksmums och en tosca


Söta ljusstakar inhandlade från ICA. Kan säga att vi INTE tände några ljus dock :)


Tosca


Lite blåsigt men födelsedagsbarnet hann blåsa innan det blåstes ut av vinden


Sexåringen


Dag två på kalasandet blev vi mindre skala och vi satt ute i "loungen". Felix redo att blåsa 


Ett djupt andetag


Och blås


Alla ljusen på en gång


Undrar vad han önskade sig?


Nu ska jag gå ner och byta första maskinen i tvättstugan. Ha en fin dag vänner...

Puss & Kram
/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar