VivanDivan

VivanDivan

måndag 19 augusti 2013

Coolaste tishan från Happiness och höstens första VAB

God morgon fina! Idag är jag hemma halva dagen för nog skulle höstsjukorna dyka upp i helgen. Har ju varit fritids en hel vecka liksom…vad hade jag väntat mig? *ironi*. Vi var ju uppe i stugan i helgen och därav lite bloggtorka b t w och vi hade jättemysigt men så igår tyckte jag Felix såg lite hängig ut. Ville inte äta och bara sitta i knät och kura. Tyckte han var varm och när han somnade i soffan insåg vi att han nog antagligen inte var helt kry så vi packade ihop och åkte hem efter lunchen. Och mycket riktigt, 39 graders feber när vi kom hem och han sov hela eftermiddagen lilla sötisen. Så nu är jag hemma oå förmiddagen och så kommer T hem vid lunch och byter av mig då jag har lite viktiga möten i eftermiddag. Ett himla elände just den här veckan då jag har helt kaotiskt mycket att stå i och ju reser bort torsdag morgon. Suck, hur ska jag hinna med allt? Men men, prinsen går först och hellre sjuk nu när jag är hemma än att jag ska vara tusen mil bort och inte kan hålla om honom när han är dålig.

Tänkte jag skulle visa den absolut coolaste tishan jag sett. Lite provocerande kanske men lite kul är den väl allt. Kommer från ett märke som heter Happiness och de har flera superhäftiga tishor i fin kvalitet och till bra pris. Finns hos Selected Style där jag även beställde min. Till den i lördags hade jag jeans Please, skor Ldir och skärp B.Belt

DSC_0978DSC_0979DSC_0980DSC_0982DSC_0983DSC_0987DSC_0990DSC_0992

Nu ska jag läsa lite saga för min prins här

Puss & Kram

/Vivvi

5 kommentarer:

 1. Tyvärr, den topen går helt bort, visst är den provocerande, faktiskt inte ens kul.
  Men smaken är som baken...... :-)
  /C

  SvaraRadera
 2. Skulle aldrig ta på mig, går bort . Vill man utmana så fine.

  SvaraRadera
 3. Haha, inget jag skulle ha, men tycker ändå den var lite skoj. Mest för att se hur folk skulle reagera...skulle de våga säga ngt t.ex.

  SvaraRadera
 4. Nej fy!! Känns som smutsiga mans händer som smyger upp bakifrån:(((

  SvaraRadera
 5. Tråkmånsar ;) den va ju skitball! :p

  SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar