VivanDivan

VivanDivan

måndag 26 augusti 2013

Ett par Tory Burch

Halloj vänner! Igår blev det inget bloggande alls. Vi hade fridag innan konferensschemat börjar idag och många åkte iväg till olika shoppingcenter och outlets och shoppade. Själv gick jag någon timme i ett shoppingcenter här precis där vi bor i Stanford Park Palo Alto utanför San Francisco men var verkligen inte på humör för shopping. Solen stekte och det var jättevarmt så faktum är att den här tjejen gick tidigt tillbaka till hotellet, tog ett par tidningar och lade mig vid poolen. Såååå himla skönt att få njuta lite sommar till innan den långa hösten slår till när vi kommer hem. Fick t o m lite färg :)

Men lite shopping har jag fått med i a f. Gick i lördags förmiddag inne i San Francisco och shoppade lite presenter till barnen, lite smågrejer som man inte kan hitta i Sverige och så ett par nya skor. Har länge velat ha ett par Tory Burch ballerina men det är inte så lätt att få tag på dem i Sverige. Så nu gick jag in på Tory Burch-butiken och slog till på ett par klassiska svarta med det kännetecknande märket. Sååå sköna och passar ju till det mesta. Igår hade jag top By Malene Birger och jeans Pleas till skorna.

DSC_0198DSC_0199DSC_0200DSC_0201DSC_0202DSC_0203DSC_0204DSC_0205DSC_0253DSC_0254

Love’em….

Nu frukost och sen konferens på förmiddagen och så ska vi åka på besök till Stanford University på eftermiddagen. Kan bli spännande.

Puss & Kram
/Vivvi

4 kommentarer:

 1. Ett bra köp...jag är helnöjd med mina Tory Burch.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Riktigt snygga. Är de normala i storlek?
  Kram
  Louise

  SvaraRadera
 3. Så fint du har det.
  Massa kram!

  SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar