VivanDivan

VivanDivan

måndag 5 augusti 2013

En spegeldagens

Halloj i stugorna! Här har vi haft kalas idag igen lite hastigt och lustigt då mina föräldrar kom förbi på kvällskvisten då de inte var hemma igår när övriga släkten kom. Vi har suttit ute tills nu faktiskt och det var jätteskönt. Blev dock lite ändrade planer för tanken var att vi skulle åkt ner på stan och tittat på Mattias Andreasson från EMD då han uppträdde på den traditionella "Grillnatta" som är i pyttestan varje år med lite jippon, artister och långa öppettider i butikerna samt att det grillas på hela torget. Men jag fick en gräslig magknip efter maten och de små ville hellre att mormor och morfar skulle komma så det blev inställt men lika nöjda och glada var vi ändå för mormor och morfar är alltid populärt och lite fika på det :)

Min magknip vill dock inte ge sig så jag har inte varit sådär jättesocial. Usch, vad trött jag är på min knasiga mage. Men på måndag ska jag till Sabbatsbergs sjukhus för en riktig undersökning....lite nervöst men förhoppningsvis kanske jag kan få reda på vad felet är på min dumma mage.

Kalasbilder får ni imorgon men jag tog ett par kassa spegel-dagens-bilder i förbifarten idag. Ja, på dagen gick jag i bikini på badet förstås he he men nu mot kvällningen är de tunna luftiga byxorna från By Malene Birger sååå sköna. Idag matchade med en tisha från Monrow som jag köpte nere i Vimmerby på semestern då jag behövde fylla på resegarderoben då T inte kom ner med extraväskan jag packat. Jätteksön och lite läcker tycker jag med paljettdöskallen....

Ja, lite sådär klassisk spegeldagens som jag brukar försöka undvika då jag tycker det är helt omöjligt att få till klara fina bilder :)

Ha nu en fin kväll så ska jag sjunka ner i soffan och titta på De fem legenderna med de små. Vi har kusin vitamin här i veckan också så det är full rulle konstant men kul. Måste nog ta tag i rutinerna nu då det är allvar igen nästa vecka...phju, det kommer inte bli lätt. De har ju helt vänt på dygnet...

Puss & Kram
/Vivvi2 kommentarer:

  1. Jag hoppas verkligen de kan lista ut vad som är knas med magen. Jag lovar att jag fick nästan skaka barnen ur sängarna i morse. Tyckte synd om dem så trötte de var. Som tur är hade de haft det toppen under dagen.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Härlig sommarklädsel!

    Hamnade på din blogg av en slump, titta gärna in hos mig!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar