VivanDivan

VivanDivan

tisdag 20 augusti 2013

Fullmåne och bästa sömnpillret

God morgon alla pigga! Hur många fler än jag hade problem att sova inatt? Fullmåne it was och som vanligt låg jag vaken och vred mig och kunde INTE somna. Låg och chattade med min syster i säkert över en timme och sen gav jag mig på en film för jag tänkte jag skulle somna. Men icke då. Det enda som kan få mig att somna är om jag hittar någon kanal som visar någon gammal deckare typ CSI, Criminal Minds eller liknande. Alltså, jag äääälskar såna serier men just på kvällarna kan jag omöjligt hålla mig vaken när jag tittar på dem. Undrar hur många halva avsnitt av Criminal Minds jag har sett? Ibland lite irriterande när man verkligen ville veta hur det gick men oftast slutar det ju same same som alltid så det är liksom ingen förlust. En bestialisk mördare som teamet ska hinna fånga. Han hinner oftast mörda ett par stycken men det sista “offret” räddas alltid. Så, nu har jag gett er spoilern för hela världens deckarserier :)

Dagens idag blev en klänning jag fick i paket från H&M häromveckan. Fick en liten hög fina plagg och jag gillar verkligen H&Ms höstkollektion iår. Och priserna är ju inte dumma heller. Tror jag fick fem plagg för runt en 1000-lapp och det är ju inte illa tycker jag :)

Till klänningen som är i lite “creppad” kvalitet har jag mina Ldir (tjatigt jag vet men jag ääälskar dem…skönare skor får man leta efter). I höst tror jag det blir snyggt att ha tjocka strumpbyxor och stövlar till eller varför inte som tunika över stuprörsjeans och boots. Mycket användbar liten sak

DSC_1107DSC_1099DSC_1102DSC_1100DSC_1101DSC_1103DSC_1105DSC_1106DSC_1108DSC_1110

Nu stressa stressa iväg till jobbet. Möten precis hela dagen idag och så måste jag försöka fixa lite ärenden på lunchen. Växla pengar, lite smågrejer som måste köpas o s v. Och ikväll mååååste jag plocka av alla vinbär för de kommer garanterat inte hålla sig tills jag kommer hem. Så lite stressigt nu kan jag säga. Felix är i a f feberfri och piggare idag så det är skönt.

Puss & Kram

/Vivvi

3 kommentarer:

 1. Snygg dagens! Var har du köpt dina Ldir? Jag har problem med UPS så jag vill helst inte beställa från deras egen butik :(
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :-)

   Köpte mina hos Greta & Anna. Man får ringa butiken och kolla vad de har men de skickar så gärna :-)

   Kram
   /Vivvi

   Radera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar